Tervaa, terveyttä ja hohtavia hankia!

– Tervahiihdon kimppalenkkiryhmän vetäjien 2017 kohokodat ja 2018 suunnitelmat

Hannu ”IsoHoo” Kaikkonen – valmennus- ja kestävyysurheilukonkari Mediterapialta

Tervahiihdon kuningasmatka vaihtuu 55km reissuun

Vuoden 2017 hiihtotavoitteena oli selvittää Tervahiihdon 86km kunnialla maaliin. Viimeinen 10km oli kuitenkin tuskaa, kun aloitin loppukirin 20km ennen maalia.

Vuonna 2018 matka lyhenee ja hiihtotapa vaihtuu perinteiseen. Tavoitteena on tulla Muhokselta Raksilaan ainakin paremmissa voimissa kuin viime vuonna.

Anna Talonen – pirskahtelevan energinen hiihto- ja juoksuaktiivi

Anna elää Lapin hohtavista hangista

Hiihto Pallakselta laskureittiä pitkin Vuontispirtille ja nousureittiä Montellin majan ja Nammalakurun kautta takaisin oli 2017 kohokohta. Paras reitti koko maailmassa! ❤ Tänä vuonna hiihtolomalla oli kelit kuin pääsiäisenä: käsittämättömän ihana keväinen auringonpaiste ja sopivasti pakkasta ja ladut tietenkin huippukunnossa. Tuo Montellin nousu kuuluu Lapponia-hiihtoon, ja hiihdetään Lapponiassa 2. päivänä, Himmelriikin hiihdossa.
Ensi vuodelta toivon, että pysyn vammattomana ja terveenä. Toivon että saan hiihtää vappuun asti, ja juosta vapusta lokakuulle, ja silloin taas iskeä sivakat pysyvästi jalkaan. ? Toivoisin myös, että uskaltaisin ottaa osaa johonkin maratonhiihtoon, vaikkapa tuohon mulle niin rakkaassa paikassa hiihdettävään Lapponiaan, jaiks!

Maija Oravamäki – Kannustava ja energinen kestävyysguru löytää  aina uusia haasteita

Maijan haasteet löytyvät maailmalta

Paras muisto 2017 on Tervahiihdon 86km, kun voimat ja energiat riittivät  erittäin hyvin loppuun saakka eikä hyytymistä tullut.

Tulossa on taas hienoja urheilukokemuksia mm. Gatineau Loppet ja talvitriathlonin MC Kanadassa, 101 km CCC polkujuoksukisa Chamonixissa. Toivon, että pääsen terveenä lähtöviivalle.

Päivi Lohikoski – Metsistä ja soilta energiaa ammentava kouluttaja ja työyhteisövalmentaja

Hossan mtb-reitit ja Syötteen ladut vievät mennessään

Päivi koki parhaat hetket hummaillen metsässä maastopyörän selässä Hossassa  ja hiihtäen kevättalven hangilla Syötteellä Ahmakallion seuduilla. Pitkät siivut Syötteellä ovat Päivin elämän kohokohtia. Pitää myös mainita, että loistavasti onnistunut Matkalla Tervahiihtoon Syötteen leiri toi iloa ja onnistumisen tunteita.

”On hienoa nähdä miten meidän Tervahiihto -yhteisö innostaa, ohjaa ja motivoi ihmisiä hiihdon ja kestävyysliikunnan pariin!”

Vuodelle 2018 toivon terveyttä ja mahdollisuutta päästä jälleen keväthangille – mahdollisimman paljon. Toivon myös voivani startata ja testata omia rajojani jossakin maratonhiihdossa. Osallistuin viimeksi Tervahiihtoon vuonna 2015 ja sen jälkeen olenkin ollut tapahtumassa töissä. Toisaalta on mahtava nähdä maalialueella niitä fiiliksiä mitä Tervahiihto tarjoaa! 🙂

Kimmo Ovaska – fillarireisi, joka viihtyy myös suksilla

Alpit vei Kimmon sydämen

Kimmon kohokohta oli vuodenvaihteessa tehty hiihtoreissu Itävaltaan / Italiaan.

”Tämä jää kyllä ehdottomasti parhaaksi hiihtomuistoksi tältä vuodelta ja on  ehkä jopa kaikkien aikojen paras  hiihtomuisto.”

Vuodelta 2018 Kimmo toivoo entistä vieläkin monipuolisempaa ulkoilmaurheilun iloa. 🙂

Anu Junnila – perheenäiti toivoo terveyttä ja virtaa arkeen

”Parasta urheilukokemus oli Lapponia hiihto 2017. Vuodelle 2018 toivon terveyttä ja parempaa fyysistä kuntoa. Toivon myös voimavaroja lapsiperheen arkeen.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *