XC Party Ski Camp

XC Party Ski Camp Pikku-Syötteellä 6.-8.12.2019

Tervetuloa Pikku-Syötteelle hiihtoleirille! Leirillä tehdään innostavia yhteislenkkejä ja hiihtotekniikkaharjoituksia sekä lauantaina ryhmästä riippuen erilaisia vauhtikestävyysharjoituksia.

 • Letka letkeä: sunnuntaihiihtäjät ja aloittelijat ”Haluan löytää hiihdon ilon ja opetella perustekniikoita sekä hiihtää rauhallisesti luonnosta nauttien.”
 • Kuntohiihtäjät  ”Osallistun yhteen tai kahteen massahiihtoon talvessa tai hiihdän ylittääkseni itseni. Haluan oppia parempaa hiihtotekniikkaa ja tehdä myös reippaita lenkkejä.”
 • Kilpakuntoilijat, Masters -hiihtäjät ”Harjoittelen tavoitteellisesti ja osallistun useisiin tapahtumiin talvessa. Haluan kehittyä urheilijana.”

Masters -hiihtäjien ja kilpakuntoilijoiden valmentajat: Jani Oravamäki ja Anu Junnila.

Sunnuntaihiihtäjät ja kuntohiihtäjät: Maija Oravamäki ja Susanna Ylinen.

Leirille voi tulla vaikkapa yhdessä koululaisten kanssa, tai jos edellisestä hiihtoreissusta on pidempi aika. Voit myös vaihdella ryhmien välillä leirin aikana säädelläksesi rasitusta. Kysy perhetarjousta Päiviltä: paivi.lohikoski@directora.fi 

Leiri alkaa perjantaina 6.12. 2019 klo 13.00 infolla Hotelli Pikku-Syötteellä ja leiri päättyy 8.12. klo 13.00 yhteiseen lounaaseen. 

Sisältö

Hintoihin sisältyy täyshoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä leirin ohjelma. Leirillä tehdään hiihtoharjoituksia, ja ohjelmaan kuuluu myös arvontoja ja erilaisia haasteita, jotka niihin haluavat osallistua. Lauantaina ohjelmassa on innostava luento ja ryhmätyöskentelyä aiheesta: aikuisurheilijan ja liikkujan palautuminen ja ravinto.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Täältä

Leirin hinta laskutetaan kokonaisuudessaan etukäteen n. viikkoa ennen leiriä. Leirin peruuntuessa 1.12. jälkeen pidätämme varausmaksun 50€. Jos harmillisesti satut sairastumaan, niin lääkärintodistusta vastaan emme veloita varausmaksua.

Ohjelma

Perjantai 6.12.

 • 13.00 leiri-info: kokoontuminen Hotelli Pikku-Syötteen aulassa, leiri-info Valokki-luokassa.
 • 14.30 tekniikkaharjoitus p/v Luppovedellä
 • 17.30 päivällinen
 • vapaamuotoista itsenäisyyspäivän juhlintaa
 • 20.00 iltapala
 • vapaamuotoista itsenäisyyspäivän juhlintaa

Lauantai 7.12.

 • 8.00 aamupala
 • 10.00 tekniikkaharjoitus p/v
 • 12.30 lounas
 • 15.00 ohjattu hiihtoharjoitus pk/vk
 • 18.00 päivällinen
 • 19.00 Luento ja työpajatyöskentelyä: aikuisurheilijan palautuminen ja ravitsemus
 • 20.00 kehonhuolto- ja venyttelytuokio
 • 21.00 iltapala

Sunnuntai 8.12.

 • 7.30 aamupala
 • 9.00 kimppalenkit p/v
 • 13.00 yhteinen päätöslounas

Hyvää kotimatkaa!

Lisätietoja

paivi.lohikoski@directora.fi, jani.oravamaki@gmail.com

Palautetta vuoden 2019 leiriltä

”Hyvä seura ja hyvät vetäjät”
”Sai keskittyä syömiseen ja hiihtämiseen.”
”Tehokkaasti käytetty aika. Ammattitaitoiset valmentajat. Henkilökohtainen opastaminen on huippujuttu, juuri sitä tavallinen harrastaja kaipaa.”
”Tänä vuonna valmentajat olivat kaikki erittäin hyviä ja ryhmät olivat sopivan pieniä. Sunnuntain pitkä pk-lenkki viestikarnevaalia hyödyllisempi harjoittelun kannalta.”
”Leirillä oli tunnelma positiivinen ja iloinen. Valmentajat asiansa erinomaisesti osaavat.”
”Tekniikka harjoitukset olivat minun mieleen. Viime keväänä kun nipin napin opin wasberi tekniikan, niin hiihtokelit loppu. Nyt tällä leirillä hiihtotekniikat saivat aivan uuden merkityksen ja tekniikat löytyivät kahdessa päivässä. ”
”Sunnuntain pitkiksellä viimeiset 10 kilometriä, tuntui jo kuin olisin leijaillut latubaanan päällä. Lisäksi oli mukava tavata urheilija ja kuulla hänen kasvutarinansa urheilijana👌☺️”
”Valmennuksen laatu sekä rento tunnelma.”
”Kannustava ihana ope Maija jolta sai hyvin treenivinkkejä. Sopivan pienet ryhmät.”
”Positiivinen ilmapiiri, ohjaajilla innokkuus opastaa leiriläisiä hiihdon pariin, hyvät olosuhteet…”
”Iloinen yhdessätekeminen ja tietysti hiihtäminen.”
”Hiihtoharjoitukset mukavassa porukassa.”
”Mukavalla porukalla hiihtely. Tekniikkaosio.”
”Hyvät valmentajat ja koulutus. Hyvä ruoka hotellilla. Sopivan hintainen leiri.”
”Mukava porukka, hyvät valmentajat”
”Tekniikkatreenit ja rento meininki.”
”Koko porukka on ihan mahtava ja kannustava!”
”Hienot talviset maisemat”
Pertsaa ylämäkeen ja paljon muuta opitaan Ski Campilla.
SporttiOravien Maija Oravamäki on kannustava ja osaava valmentaja, joka saa loistavaa palautetta vuodesta toiseen. Maija ja Susanna huolehtivat Letka letkeän eli rauhallista vauhtia hiihtävien ja aloittelijoiden ryhmästä.
Jani Oravamäki on ammattitaitoinen valmentaja jo kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. ”Jani is the best!” sanoi eräs leiriläinen. Jani valmentaa Anun kanssa Masters ja aktiivihiihtäjien ryhmässä.
Anu Junnila on kannustava ja topakka ammattivalmentaja, joka osaa valmentaa kaikenlaisia hiihtäjiä. Anu on saanut huippua palautetta mm. Nokialle tehdyistä valmennuksista ja hän itsekin on saavuttanut useita SM -mitaleita viime vuosina veteraaneissa. Anu valmentaa Masters- ja aktiivihiihtäjien ryhmässä.
Syksyn leirillä debytoinut Susanna sai valtavasti hyvää palautetta energisen, kannustavan ja positiivisen valmennustyylinsä johdosta. Susanna valmentaa Maijan kanssa aloittelijoiden ja letka letkeän hiihtäjien ryhmässä. Lähde rohkeasti mukaan Susannan ryhmään!