XC Party Masters

XC Partyt ovat maastourheilun juhlaa!

XC Masterit ovat oman lajinsa mestareita, inspiroivia vaikuttajia tai valmentajia. XC Partyjen osanottajat ovat XC Heroes, jotka ovat haasteita kaihtamattomia arjen ja maastourheilun sankareita. Sinnikkyydellään he valloittavat niin hiihtoladut, kukkulat kuin mutaiset polutkin. Sankarit voittavat itsensä yhä uudelleen XC Mastereiden opastuksella ja tuella.  Edusta XC Partya kisoissa ja tapahtumissa, kun haluat liikkua rennosti kemuilufiiliksellä!

Lajimme ovat hiihto, polkujuoksu, seikkailu-urheilu, uinti ja maastopyöräily. Taivumme myös vaikkapa metsäjoogaan tai laitamme jalkaan vaikkapa lumikengät.

”Koko XC-tiimi puhaltaa yhteen hiileen: Kaveria ei jätetä!”

XC Party Masters

Maija Oravamäki
XC Party Master, valmentaja

Maija on koulutettu ja kannustava valmentaja ja liikuntalahjakkuus, joka on voittanut useita Suomen mestaruuksia mm.maastojuoksusta, kympiltä ja maratoneilta sekä hiihdossa. Hän on edustanut Suomea arvokisoissa EM- ja MM-kisoissa ja kiertänyt maailmaa seikkailu- ja urheilutapahtumissa. Viime vuosina hän on keskittynyt vuorijuoksuun, jossa on menestynyt erinomaisesti myös kansainvälisesti.

@maijaoravamaki

Jani Oravamäki
XC Party Master, valmentaja

Jani on tiimin kestävyys-, maastohiihto- ja työhyvinvointivalmentaja lähes neljänkymmenen vuoden kokemuksella kestävyysurheilusta. Valmennuksesta Janilla on parinkymmenen vuoden kokemus. Hän on kuntohoitaja koulutukseltaan ja tehnyt töitä pitkään hyvinvointi- ja terveysalalla. Jani valmentaa sekä ryhmissä että yksilövalmennuksena, luennoi ja järjestää leirejä.

@janioravamaki

Anu Junnila
Valmentaja, ravintovalmentaja

Anu on koulutettu monipuolinen liikunta- ja terveysalan ammattilainen. Valmentajakokemusta löytyy n. 15 vuoden ajalta. Anu osaa auttaa niin aloittelijoita, kuntoilijoita kuin kilpatasollakin urheileviakin. Omaa kilpailutaustaa ja menestystä on monista eri kestävyyslajeista. Anu valmentaa leireillä, verkossa ja järjestää virkistyspäiviä minkä tahansa xc -lajin merkeissä. Uinti, MTB, hiihto, polkujuoksu, triathlon, seikkailu-urheilu, kaikki käyvät!

@anujunnila

Riikka Tulppo
XC Party Master, personal trainer, valmentaja

Riikka on harrastanut kestävyysurheilua lapsesta saakka. Liikunta ja liikuttaminen ovat hänelle sydämen asioita. Niinpä työtkin ovat aina liittyneet liikuntaan – liikunnanopettajana, liikunnanohjaajana sekä valmentajana. Riikka järjestää polkujuoksuleirejä, -kursseja ja tarjoaa hyvinvointipalveluja. Riikka on myös loistava jooga-ohjaaja ja vetää joogatunnin vaikka metsässä.

@riikka.tulppo

Aija Söyrinki
XC Party Master, kilpahiihtäjä

Aija on Vuokatti Ski Teamin lahjakas ja pirskahtelevan positiivinen kilpahiihtäjä täynnä girl poweria! Aija kirjoittaa ravitsemusblogia ja levittää terveellisen ruokavalion sanomaa kestävyyslajien harrastajille. Kannattaa seurata Aijaa Instassa, hän on myös loistava tanssija!

@aija.kristiina

Jonne Seppänen
XC Party Master, kestävyysurheilun sekakäyttäjä

Jonne edustaa XC Partya kesän polkukemuissa ja kirjoittaa kestävyysliikunta-aiheista blogia. Jonnen laji on ollut pitkään maastohiihto, mutta nykyisin lajikirjo on laajentunut ja Jonne vetää fiilispohjalta polkujuoksukisoissa ja tarvittaessa myös maastopyörällä.

@jseppanen

Satu Kähkönen
XC Party Master, ultrajuoksija

Kilpailuhenkinen, sinnikäs ja määrätietoinen Satu tekee energiatekniikasta väitöskirjaa Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa ja kilpailee ultramatkoilla kestävyysjuoksussa. Sadulla on nuorten SE 6h, 100km ja 12h ultramatkoilta. Satu on melkoinen karpaasitar, mutta lämmin ja ihminen ihminen.

@satukahkonen

Kalle Lipiäinen
XC Party Master, kestävyysjuoksija

Kalle on entinen 400m ja 800m juoksija, joka tällä hetkellä inspiroituu eri matkoista, lyhyemmistä kisoista aina ultramatkoihin. Matkalla kohti tekniikan tohtorintutkintoa on harjoittelu välillä vähemmän ja välillä enemmän projektiluonteista, mutta ehdottoman rentoa. Kalle työskentelee Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa teräsrakenteiden laboratoriossa.

@kalle_lipiainen

Ida Meriläinen
XC Party Master, kilpahiihtäjä

Suomen iloisin ja positiivisin 24-vuotias kilpahiihtäjä Ida, asuu Jyväskylässä, ja on osa XC Partyn viestintätiimiä. Kannattaa seurata Idan pirskahtelevan iloista Instaa. Liikunnanopettajaksi opiskeleva Ida pitää myös hiihtokouluja kaikille taaperoista vaareihin.

@idameril

Antti Kuitto
XC Party Master, CX ja MTB ajokoulut

Antti on kokenut kilpapyöräilijä, joka on teknisesti todellinen taituri. Antti pitää huippuja ajokouluja, joissa teknisen suorittamisen ohella tekeminen on aina hauskaa, ilmapiiri positiivinen, yrittämiseen ja ennen kaikkea myös epäonnistumiseen kannustava. Antti on hallitseva CX Suomen mestari.

@xtranza

Mikko Halonen
Taiteilija, valokuvaaja

Mikko on ollut XC Partyn jäsenten kemukuvaaja jo usean vuoden ajan. Mikon kuvia on päätynyt Juoksija- ja Hiihtolehtiin, harrastelehtiin sekä blogeihin ja tietysti eri sometileille. Mikko on perhokalastusyhdistyksen kunniajäsen ja intohimoinen luontokuvaaja. Kannattaa tutustua Mikon luontokuviin Facebookissa ja Instassa.

Naturephotography – Mikko Halonen
@mikkohalonen_naturephoto

Päivi Lohikoski
XC Party Master, yhteisömanageri ja moottori

Päivi on viestinnän ja johtamisen valmentaja, e-learning spesialisti, virtuaalitiimien johtamisesta väitellyt tohtori ja yksi XC Partyn perustajista. Päivi moottoroi XC Partyn toimintaa ja harrastaa maastopyöräilyä, hiihtoa ja polkujuoksua.

@paivilohikoski