Black Friday! Tutustu aloittelevan kuntoilijan ohjelmaan 20€ tutustumishintaan

Nyt sinulla on tilaisuus kokeilla XC Party polkujuoksijan tai hiihtäjän aloittelevan kuntoilijan ohjelmaa tutustumishintaan 20€ kuukauden ajan. Saat koko kuukauden ohjelman sekä polkujuoksuun että hiihtoon ja taatusti uutta virtaa loppuvuodeksi. Etävalmennus on tarjolla tämän jälkeen 49€ hintaan.

Aloittelevan kuntoilijan harjoitusohjelma

Tämä harjoitusohjelma on Sinulle, joka haluat tavoitella nautinnollista hiihtokuntoa tai olet suksille siirtyvä aloittelija tai haluat saada kiinni kestävän juoksuharjoittelun rytmistä.

Rytmitys kulkee harjoitusviikoilla järjestyksessä: kevyt viikko, keskiraskas viikko ja raskas viikko. Näillä ensimmäisillä viikoilla teemamme harjoittelussa on harjoitusrytmiin totutteleminen. Lähde alkuun kokeilemaan ohjelman noudattamista, ja jos tarpeen voit vaihtaa harjoitusten päiviä. Muista kuitenkin, että viikossa täytyy olla lepopäiviä ohjelman mukaan! Koeta silloin erityisesti rentoutua ja tehdä jotain muuta kuin treeniä 🙂

Jos innostut harjoittelusta, olet tervetullut valmennusryhmiimme Ski Teamiimme ja Trail Teamiimme, joissa saat paljon palautetta, uusia treenikavereita ja henkilökohtaista ohjausta.

Ilmoittaudu oheisesta linkistä ja saat 24h sisällä kutsun valmennuksen työtilaan Priima oppimisympäristössä.  Tarjous on voimassa 1.12.2021 saakka. Valmennus maksetaan laskulla myöhemmin.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *