Esittelyssä Onni Kaapu- XC Party yhteisön kuopus

Kukas sä oot ja käyks täälä usein?

Olen tämmöinen elämään positiivisesti suhtautuva 18-vuotias lukion kolmatta vuotta suorittava nuorenmiehen alku Urjalasta. Olen aina ollut suhteellisen urheilullinen, ja  näin nuoruuden pallopelikokeiluiden jälkeen päätynyt maastotriathlonin, -pyöräilyn ja hieman myös polkujuoksun pariin. Tulen todennäköisesti toisinaan vierailemaan täällä blogin puolella ja kertomaan kokemuksistani, joita on treenatessa ja kisamatkoilla tarttunut matkaan.

Tulevaisuuden suunnitelmat?

Tavoitteina ja haaveina lähivuosille on pärjätä maastotriathlon kilpailuissa ulkomailla, ja lähteä lukion jälkeen opiskelemaan diplomi-insinööriksi.

Mitkä on tavoitteesi Masterina? Entä mitä odotat muilta Mastereilta?

Päällimmäiset tavoitteeni Masterina ovat urheilun ilosanoman levittäminen, ja oman tietämyksen ja osaamisen jatkuva kehittäminen. Tässä kokeneiden Masterien kaartista tulee varmasti olemaan suuri apu.

Parasta urheilussa?

Kaikkien urheilun tuomien fyysiselle terveydelle merkityksellisten hyötyjen lisäksi se on loistava tapa asettaa elämälle tavoitteita. Niitä kohti kulkeminen tarjoaa tilaisuuksia itsensä ylittämiseen. Voisikin sanoa, että urheilu voi parhaimmillaan tarjota hyvän pohjan kasvaa ihmisenä.

Missä suhun voi törmätä?

Kiertelen aktiivisesti maastopyöräkisoja, ja tulen todennäköisesti olemaan tuttu kasvo leireillä ja XC Partyn uusilla ihkuilla mun vetämillä Zwift lenkeillä. Sosiaalisen median puolella mut löytää Instagramista: @onnikaap
Onni on osallistunut ahkerasti maastopyöräilykisoihin ja tavoitteet ovat korkeat myös muissa kestävyyslajeissa. XC Partyssa Onni ohjaa yhteislenkkejä Zwiftissä ja sparrailee mukana leireillä.

Q&A

Lempi pyöräilyreitti?

Ulkona legendaarinen Roineen kierto myötäpäivään ja virtuaalimaailmassa  Uber Prezel

Lempi viikonpäivä?

No namipäivä tottakai!

Lempiruoka?

Ehdottomasti muta- tai porkkanakakku, mutta koska makeaa ei saa syödä mahan täydeltä myös pastat ja erityisesti Pasta Carbonara, ovat makoisia.

Suosikki treeni?

Vaikea kysymys. Joko pitkä pk poluilla, tai vastavuoroisesti kovat pyörävedot sisällä smartbiken selässä tai juosten radalla. Asutaan ihan rannassa, joten kesäisin päivä on mukava päättää avovesiuinnilla ilta- auringon alla.

Paras juoksukenkä?

Salomon Sense8

Alpit vai Aurinkoranta?

Ehdottomasti Alpit

Suosikki naishiihtäjä?

En odottanut tällaista kysymystä, mutta Mari Eder.

Kuunteletko lenkeillä musiikkia vai tuulen suhinaa?

Ulkona ja varsinkin poluilla tykkään kuunnella luonnon ääniä ja uppoutua omiin ajatuksiin. Sisällä treenatessa tarvitsen välillä tuulettimen hurinan lisäksi hieman musiikkia motivaatioksi.

Lopuksi hienoin kisamuisto?

Nuts Hetta-Pallas 66km. Erityisesti on jäänyt mieleen loppulasku Pallas-tunturilta maaliin auringon laskiessa horisonttiin.