Greta&Joel saivat hopeaa ja tiukkoja treenejä Kuopio TrailCupista

Kuopiossa järjestettiin syyskuussa neljän osakilpailun mittainen polkujuoksutapahtuma TrailCup, joka kokosi yhteen alueen parhaimmat polkujuoksijat. TrailCup koostui Neulamäen, Jynkänvuoren, Puijon ja Kunnonpaikan 5-6 kilometrin mittaisista osakilpailuista. 

trailcup

TrailCup oli nuorten kilpahiihtäjien Greta Kurkisen ja Joel Sariolan mielestä tapahtumana erittäin mielenkiintoinen ja huikea kokemus, koska se tarjosi hienoja maisemia ja kovia reittejä vaativine laskuineen sekä raastavine nousuineen.

Hiihtäjille nämä osakilpailut toimivat erittäin hyvinä maksimikestävyysharjoituksina, jotka sopivat hyvin syksyn harjoitteluun. Nuoret hiihtäjät kertovatkin, että numerolappu rinnassa on helpompi tehdä riittävän kova harjoitus, kuin yksin puurtamalla. TrailCup sujui Gretan ja Joelin osalta mallikkaasti, koska molemmat sijoittuivat kokonaiskilpailun toiseksi. Ensi vuonna he tähtäävät vielä pykälää korkeammalle! 😉

Greta ja Joel suosittelevat juoksutapahtumia ja juoksulenkkejä kaikille hiihtäjille kuntoilijoista huippu-urheilijaan kesän ja syksyn treenejä maustamaan.

Alla Gretan ja Joelin tunnelmat Kuopion komeista maisemista.

Kohta mennään
Miehissä voiton veivät 1. Jere Pajunen, 2. Joel 3. Harri Parkkonen.
Gretan vahvalla askeleella juostiin toiseksi.
Joelin komealla askeleella juostiin toiseksi Kuopion luonnonkauniissa maisemissa.
trailrun3
Naisissa voiton veivät 1. Alma Toivonen, 2. Greta Kurkinen 3. Kati Venäläinen.

greta6

joel10

 Kuvat otti Aapo Laiho.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *