Himos Epic MTB Bootcamp

Lähde Himos Epicin maastoihin XC Partyn Bootcampille kokeneiden kestävyysvalmentajien ja kannustavien kuskien ohjauksessa! Ajankohta on pe-su 28.-30.5.2021.

”Himos Epic MTB on uudenlainen Trail –kilpailu joka tarjoilee osallistujilleen eeppisen kattauksen Himoksen parhaita polkuja 2-10km mittaisina maastokokeina.”

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla näitä herkullisia maastoja samanhenkisessä seurassa valmentajien ohjauksessa koko viikonlopun ajan. Ohjelmassa on myös muuta oheisharjoittelua ja harrastusta tukevaa ajanvietettä mukavassa porukassa.

Aikaisemmista leireistämme poiketen ja Covid-19 tilanteen takia valmistaudumme ajamaan pienryhmissä ja majoitumme omissa mökeissä jokainen omista ruokailuista huolehtien. Näin varmistamme turvallisen leirikokemuksen. Jaamme ateriavinkkejä Youtube-videoina, jotta energiatasot pysyvät korkealla koko leirin ajan.

Valmentajat, XC Party Masterit

Jani Oravamäki, SporttiOravat, Keijo Vehkakoski ja Arto Tikkala

Jani Oravamäki valmensi vuoden 2020 XC Party MTB -tiimiä, joista kaikki  olivat Epicissä ensikertalaisia. Vasemalla toinen valmentajamme XC Party Master Susanna Ylinen.
Keke Vehkakoski ”Jämsän viikinki Master” on kokenut veteraanikestävyysurheilija, joka hiihtää kilpaa talvet ja pyöräilee kesät. Keijon rennossa, osaavassa ja kannustavassa ohjauksessa ylität taatusti itsesi.
Kokenut kisakuski Arto Tikkala on ohjannut aiemmin meidän Syötteen Multisport -leirillä, jossa Arton vauhtikestävyysharjoitus sai mittavat kehut leiriläisiltä.

Ohjelma

Sisältää täsmätreeniä erilaisiin maastoihin, MTB -kuskin oheisharjoitteita sekä yhteislenkkejä erilaisissa ryhmissä. Ohjelma täydentyy helmikuun aikana ja lopullinen sisältö määräytyy osallistujien taustan ja toiveiden mukaan.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Hinta 155€ (Epiciin 2021 ilmoittautuneille hinta 135€) sisältää ohjelman ja valmennuksen.

Majoitusvaihtoehtoja

VUORIMAJA (huom, ei uunia tai astianpesukonetta) 195 €

Villa Vallaton (6 makuupaikkaa, 3 makuuhuonetta, 2 vessaa. Mahdollisuus varata ulkoporeallas hintaan 160 €)

VILLA VALLATON

Himoshovi 6 makuupaikkaa, 1 makuuhuone ja parvi

HIMOSHOVI  260 €

Kysy rohkeasti tarjousta myös muista vaihtoehdoista!

Varaus ja kyselyt suoraan: mira.rantanen@himoslomat.fi: alennus: -19€ ja toimituskulut maksutta, koodilla XC Party

Lisätilauksesta:

  • liinavaatesetti 12,50 € / hlö toimitettuina mökkiin (sis. liinavaatteet & kylpypyyhe)
  • liinavaatesetti 20 € / hlö valmiiksi pedattuina (sis. liinavaatteet & kylpy- ja kasvopyyhe)
  • lemmikkimaksu 30 € / varausaika

Majoituskohteet ovat käytössä tulopäivänä klo 16 alkaen ja niiden luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Tarjous voimassa niin kauan kuin kapasiteettia vapaana.

Himoslomien varaus- ja peruutusehdot: Varaus- ja peruutusehdot 

Leiri ei sisällä tapaturma- eikä muita vakuutuksia.

Lähde meidän mukaan Epiciin elokuussa!

  • Elokuussa 2021 ajetaan taas!

 

Yhteistyössä