Juoksija Sanna Kullberg matkalla Tervahiihtoon – Sanna suksii 86km kuningasmatkan!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sanna hiihtää jälleen Tervahiihdon kuningasmatkan 25.2.2017.

Tervahiihto hiihdetään 128. kerran ensi lauantaina, jolloin Ouluun saapuu hiihtämään urheilijoita myös Etelä-Suomesta. Sanna Kullbergilla on pitkä tausta juoksijana ja hän on juossut erityisesti maratoneilla ja ultramatkoilla hurjia aikoja. Aina positiivinen ja iloinen Sanna on jäätävän kovakuntoinen nainen ja hiihtää varmasti kovaa myös tänä vuonna Tervahiihdossa. Kauden 2015-2016 #matkallatervahiihtoon valmennuksen läpikäynyt Sanna kertoo nyt Tervahiihtäjille  valmistautumisestaan Tervahiihtoon.

Sannan Tervahiihtoviikon valmistautumiskikat

Kikka numero 1

Tervahiihdon uusi ajankohta ja hiihtoloma mahdollistavat minulle kisaviikon ottamisen kevyesti ilman työrasitteita ja saavunkin kohteeseen, hiihtopaikkakunnalle hyvissä ajoin. Ehdin totuttautua ilmastoon sekä yli puoli tuntia lyhyempään päivään, ja saan näin ollen biorytmit kohdilleen. 🙂

Kikka numero 2

Majoitun kisaviikon ajan äidillä, joten energiavarastojen täyttyminen on taattu. 🙂 Pakastin on kuulemma leivottu täyteen herkkuja jo hyvissä ajoin.

Kikka numero 3

Luotan, että välineeni sopivat täydellisesti Tervahiihdon reitille, koska ne ovat itse kilpailunjohtajan minulle valitsemat.

Kikka numero 4

Kisapäivän voitelussa luotan jälleen järjestäjien Swix -voitelupalveluun, joka on toiminut kahtena edellisenä vuotena täydellisesti.

Kikka numero 5

Uusi maalipaikka Ouluhallilla sopii minulle paremmin kuin hyvin. Tunnen Ouluhallin ympäristön kuin omat taskuni, joten osaan taatusti ajoittaa loppukirini oikein.

Tervetuloa Tervahiihtoon!

Matkalla Tervahiihtoon leirillä Pikku-Syötteellä Sanna hiihti upeissa tykkylumimaisemissa muiden leiriläisten kanssa nauttien täysillä Pohjois-Suomen talvesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *