Kemuissa mukana Good´n´Go smoothiet, Corny -patukat ja Sport Technology Globalin tuotteet

Smoothieista ja Corny -patukoista virtaa lenkille!

XC Party kemuissa, eli leireillä, lenkeillä ja tapahtumissa syödään terveellisesti ja kätevästi reissussa mukana kulkevia eväitä. Niinpä meillä on ilo tehdä yhteistyötä Good´n´Go Finlandin kanssa ja levittää terveellisen ravitsemuksen sanomaa kuntoilijoille ja urheilijoille.

Vegaaniset, gluteenittomat, laktoosittomat ja lisäaineettomat Good´n´Go smoothie-välipalat kulkevat kätevästi mukana juomarepussa, taskussa tai hiihtovyössä. Niinpä energiavaje ei pilaa hyvää lenkkiä!

Uusi persikkasmoothie on todella hyvää!

Cornyt sopivat polkuporukan herkkuhetkiin!

Oletko kokeillut Corny -patukoita kahvin kanssa hiihtolenkillä tai pitkän pyörälenkin jälkeen? Me olemme! Ja voimme sanoa, että kyllä maistuu hyvälle. Suussa sulavat suklaa- ja banaani ovat meidän Party Mastereiden suosikit herkkuhetkiin. Mitkä ovat sinun suosikkimaut? Kannattaa kokeilla!

Herkkuhetkiin sopivat Corny -patukat maistuvat myös XC Party Mastereille ja Heroille leireillä.

 

Sport Technology Globalin ENGO -hiertymänestolappu Engo estää rakot treeneissä ja juoksutapahtumissa!

Patentoitu ENGO-hiertymänestolappu estää rakot ja hiertymät helposti ja tehokkaasti. Yhdet laput kestävät jopa 500km aktiivista liikkumista. Lappuja on erimuotoisia ja ne voidaan kiinnittää helposti kohtaan, joka hiertää.

Tilaa ENGOt, kinesioteipit ja muut urheilijan tarvikkeet -10% alennuksella koodilla xcparty2019 Sport Technology Globalilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *