HIRVIÄ MIES KUSTI! Mitä kuuluu?

Lumet alkaa olla sulaneet ja kesä häämöttää jo horisontissa. Hiihtäjät ovat hävinneet otsikoista ja laduilta, kuka minnekin uusia pelitaktiikoita suunnittelemaan. Nostetaanpa ukkoja esiin ja kysytään mitä heille kuuluu. Linjoille saatiin ensin vihreäksi vaihtunut  Kusti Kittilä.

CrocKusti copy

Moi Kusti! Mikä meininki?

Moi moi! Kiitos kysymästä – Tervareitin latvavesillä vallitsee urheilullinen meininki. Operaatio betonireisi ja ammattitaitoinen rajavartiomies on hyvällä alulla. 

Mutta mikä on tuo uusi väri? Ovatko marsilaiset kaapanneet sinut joukkoihinsa vai oletko alkanut virittäytymään kuntavaaleihin?

Hehheh  ?  Vaikka minulta löytyykin sukurasitetta kunnallispolitiikasta, niin ajopaidan väri ei ole kannanotto puolueeseen taikka toiseen. Syy on paljon urheilullisempi. Vaihdoin talvella MTB-tiimiä EGC Merannista Croc Sportsiin. Kansalliset mestaruuskisat ajan edelleen Pyöräily Unionin sääntöjen mukaan kotiseurani OTC:n väreissä.

Mikä oli kauden paras hiihtokisa?

Yhtä ja ainoaa kisaa on vaikea nostaa talvesta esiin. Tein useamman hyvän hiihdon. Henkilökohtainen huippuvauhti jäi kuitenkin talvella ulosmittaamatta. Olisinko Taivalkosken SM-hiihtojen takaa-ajossa ollut parhaimmillani.

Miksi kävi näin?

Olin talvella poikkeuksellisen pitkään kipeänä. Sairastelu alkoi juuri keskitalven kriittisimmillä hetkillä. En ihan ehtinyt saada kevääksi huipputikkiä päälle. 

Mikä vastoinkäyminen otti eniten päähän? 

Rukan päätösviikonloppu oli pahin farssi. Siitä on kauan, kun urheilu olisi aiheuttanut yhtä suurta keljutusta kuin Rukalla. 

Jos viime hiihtokausi olisi joku eläin, niin mikä se olisi.

Talven kangistama nälkäinen krokotiili..

Mitä uutta opit tällä kaudella?

Jos haluat hiihtää kisoissa kovaa, niin sinun pitää hiihtää kovaa myös treeneissä. Ei mikään täysin uusi juttu mulle, mutta tämä konkretisoitui kauden edetessä.

Miten haluaisit että sinua tsempataan eteenpäin?

Läheisten ihmisten ja työyhteisön hyväksyntä urheiluun käytetylle ajalle riittää hyvin. 

Mikä on sinun ykköstreenibiisi?

Maastopyörän renkaan ulina ja suksen supatus lumella ovat soittolistan kärjessä.

Mikä on kivoin viesti, jonka olet saanut tällä kaudella?

Paakkosen Lassen: ”Kusti on hirviä mies” oli mairitteleva. Kiitos siitä!

Mitä puuhailet tällä viikolla?

Suunnitelma A. sisältää opiskelua sissikäppyrän parissa sekä paljon pyöräilyä Vuokatissa ja Oulussa. Perjantaina olen mukana Intersport Joutsensillassa suksien ennakkomyyntipäivillä. Hätäsuunnitelma on opiskella sissitaktiikat vähintään hyvälle tasolle.

Suksipojat

Minkälaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?

Paljon treeniä, pyöräkisoja, valmennus ja työhommia sekä laatuaikaa avovaimon kanssa.

Minkälaisista hetkistä nautit kesällä?

Rauha, luonto, treenit ja hyvien ystävien seura. Nämä kaikki yhdessä ovat lähellä täydellisyyttä. 🙂 

Minkälaisia treeniterkkuja lähetät Tervahiihtäjille?

Monipuolisesti treeniä koneeseen. Ottakaa ilo irti pitenevistä illoista ja talven jälkeen heräilevästä luonnosta. Matka Tervahiihtoon 2017 on elämys jo itsessään.

 CrocKusti2 copy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *