Lievenistä uusi XC Party Master – kemuihin tarvitaan endorfiinia, adrenaliinia ja luontoa!

Meillä on ilo kertoa, että uusin XC Party Master on Lieven de Rycke!  Hän liittyi tiimiin syyskuussa, tavoitteenaan tukea kesän 2020 verkkovalmennuksia huipulla osaamisellaan ja kokemuksellaan sekä maastopyöräilyssä että myynnissä ja markkinoinnissa.

Lievenillä on vahva yrittäjäluonne ja kyky innostaa ihmisiä tekemään parhaansa. Sekä yrittäjyydessä että urheilussa mies on todella vahva osaaja, tiimipelaaja ja tulee nostamaan pohjoisen MTB -osaston  XC Party tekemisen ihan uudelle tasolle. Lievenin vetämistä yhteistreeneistä voi nauttia osana verkkovalmennuksia Rovaniemellä ja mahdollisesti myös Syötteellä.

MTB Summer 2020 valmennukset tulevat tähtäämään Himos Epic MTB tapahtumaan 14.-15.8. 2020. Matkalla tulee olemaan useita muita tapahtumia, joihin valmennettavat voivat osallistua yhdessä. Tavoitteena on jälleen yhteisöllinen matka kohti parempaa kuntoa ja elämyksellistä kemufiiliksin ladattua kesää!

Mutta palataanpas hieman ajassa taaksepäin. Kuka on Lieven?

Unelma siitä, että juoksupolut lähtisivät kotiovelta, toi Lievenin Suomeen lähes 20 vuotta sitten. Tästä lähtien hän on elänyt unelmaa, nauttinut poluista juosten ja ajaen.

Nuoruudessa Belgiassa Lieven oli usean kestävyysurheilulajin aktiiviharrastaja, vahvalla yleisurheilutaustalla (800 metrin juoksu ja maastojuoksu).

Lisäksi harrastuksiin kuului ja kuuluu maastopyöräily, maantiepyöräily, uinti ja koskimelonta. Lievenin lempicocktailiin laitetaan sopiva sekoitus luontoa, endorfiineja ja hitusella adrenaliinia.

Ottakaa seurantaan Lieven Instassa @lieven76 ja tavataan kesän 2020 MTB kemuissa!

Summer  2020 MTB

Verkkovalmennukset alkavat vuodenvaihteessa ja ensi vuonna järjestämme myös yhteislenkkejä ympäri Suomen. Lieven on pohjoisen Master, joka opastaa MTB:n saloihin Rovaniemellä. Lenkkejä ja tekniikkaopastuksia tullaan järjestämään Rovaniemen lisäksi myös Espoon ja Helsingin seudulla, Jyväskylässä ja Oulussa.

Verkkovalmentajina toimivat koulutetut pitkän linjan kestävyysurheilijat ja valmentajat Anu Junnila ja Susanna Ylinen. Anu vetää aloittelijoille sopivaa ryhmää, Susanna vetää kuumaa kisaryhmää.

Tiedotamme näistä lisää lokakuussa, jolloin myös ilmoittautumiset aukeaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *