Liike on lääke ja kestävyysliike kestolääke! – Esittelyssä Teemu Kalliojärvi

Teemu räiskyy hyvää energiaa, joka tarttuu. Teemu vaikuttaa nykyisin Tervahiihdon CommsSquadissa ja SuksiQC valmentajana.

Liike on lääke ja kestävyysliike kestolääke! Kestävyysliikunnan hyvinvointia lisäävät vaikutukset ovat monipuolisia, mutta isossa kuvassa yhä harvempi tuntee tätä lääkettä. Moni Tervahiihdon kanavia seuraava onneksi tietää mistä puhun. Tässä yhteisössä on paljon hyvinvoivia ihmisiä, joille kestävyysliikunta on jo tärkeä osa elämää. Laduilla jos jossain näkee paljon hymyjä ihmisten naamoilla, kun vain vähän päätään nostaa ja katsoo.

Liikunnanilo ei ole aina itsestäänselvyys

Tästä huolimatta liikunta voi joskus olla jopa se pahanmakuinen lääke. Saatetaan tuntea ja tunnustaa liikunnan hyvät vaikutukset, mutta silti resepti jää hakematta, tai lääkettä popsitaan vain harvakseltaan ilman asiaankuuluvia annosteluohjeita.

Nämä asiat tuli itselläni vastaan, kun kilpaurheilu-uran jälkeen jouduin ensin selkäleikkaukseen, ja vielä sen jälkeen nilkkaani on operoitu lukuisia kertoja. Vuosien saatossa hiihto tippui pois elämästä ja pahimmillaan kaikki liikunta tapahtui puoliväkisin harvakseltaan. Onneksi muistikuvat liikuntaan liittyvästä hyvästä olosta jaksoivat kantaa minut pitkienkin liikkumattomien jaksojen yli ja takaisin hiihdon pariin. Valitettavasti kohtaan työssäni paljon myös ihmisiä, joilla ei ole mukavia hiihtomuistoja kuten itselläni.

Tervahiihdon CommsSquadissa leviää hiihdon ilosanoma

Nyt olen onnekas kun saan liikkua työkseni, ja olla osana upeaa Tervahiihto-tiimiä.

Voi hyvin sanoa että maailman vanhin massahiihtotapahtuma on elämänsä vireessä ja vain parantaa tahtiaan!

Tervahiihto-tapahtuma tarjoaa upeita hiihtoelämyksiä perinteisille tuttavilleni kilpahiihdon parista.  Lisäksi se antaa iloa ja elämyksiä yhä kasvavalle joukolle tavallisia ihmisiä, jotka ovat vasta aikuisena löytäneet hiihdon elämäänsä.

Tervahiihto kokoaa vuosi vuodelta enemmän hiihtäjiä hyvin erilaisella harrastustaustalla. Eikä tämä rajoitu vain itse tapahtumaan, vaan
Tervahiihdon ympärille on rakentunut yhteisö, jossa tehdään kaikkea hyvää oloa edistävää liikuntaa, yhdessä ympäri vuoden!

Rakas lajimme hiihto tarjoaa erittäin monipuolisia elämyksiä ja hyötyjä. Me Tervahiihdon ystävät emme suinkaan pidä tätä salaisuutena ja sisäpiirin juttuna. Kutsumme hiihdon pariin kaikki tuttavammekin ja järjestämme kaikille avoimia kimppalenkkejä. Hiihdossa hienointa on, että sitä voivat kaikki harrastaa omilla tavoitteillaan.

Kaikki mukaan hiihtämään ja nähdään laduilla!

Teemu Kalliojärvi
Sustainability and Community Wizard of Tervahiihto/
The Grand Ski Guru of Kestävyysliike SuksiQC

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *