Master -äidit uskovat liikunnallisen elämäntavan voimaan

XC Master Riikka vie lapset tunturiin

Liikun lasten kans suksilla, juosten, pyöräillen, suunnistaen, uiden, vaeltaen. Usein oma lenkki tulee lasten kanssa liikkuessa 😍 Äitinä näytän esimerkkiä liikunnallisesta elämäntavasta, liikunnan hyvästä vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyväänoloon 💛

Riikka vie lapset paikkoihin, joissa ei voi muuta kuin rakastua luontoliikuntaan!

XC Master Anu Junnila antaa lapsille mahdollisuuksia harrastaa monipuolisesti

Liikun viikottain lasten kanssa ja luon heille mahdollisuuksia ulkoilla sekä harrastaa monipuolisesti. Koen, että tämä on lasten oikeus ja tarve. Äitinä haluan kannustaa, olla esimerkkinä ja mukana lasten liikunnassa. Toivottavasti se luo heille liikunnallisen elämäntavan ja he löytävät näiden kautta itselle ne rakkaimmat liikuntalajit.

Anun pojat kulkee mukana osassa treenejä ja kisafiilikset jaetaan usein yhdessä. Jonne on käynyt hiihtokisoissa jo monta talvea.

XC Master Satu jakaa polkujuoksun iloa

Polkujuoksusta Satunkin lapsi tykkää. Silloin lapsen kanssa harrastaminen on parasta, kun huomaa että lapsikin nauttii.

Satu levittää polkujuoksun ilosanomaa myös lapsiin.

XC Master Suskin övereiden takana on lapset

Lasten kanssa teen kovaa, pitkää, kevyttää treeniä, eri lajeja, retkeilyä unohtamatta! Lapset ovat ihan parasta seuraa!

Suskilla löytyy hyvät välineet urheiluun lasten kanssa ja lapset kulkeekin usein mukana reissuilla joko omin jaloin tai avustettuna.

XC Master Päivin lapset on kokeilleet kaikkea ja löytäneet omat lajinsa

Päivin jo teini-ikäiset lapset ovat jalkapalloilleet, olleet hiihtoseurassa, kilpatanssissa, baletissa, partiossa, uimaseurassa yms., mutta ratsastus ja taitouinti ovat vieneet tyttöjen sydämet. Maastopyöräilystä saattaa tulla yhteinen harrastus. Äkäslompolon reitit viime vuonna toivat kuopuksen kasvoille senlaiset hymyn viime kesänä, että taisi kärpänen puraista! Äkäslompolossa ratsastettiin, patikoitiin ja maastopyöräiltiin.

Päiville ratsastus on vanhin lajeista ja lasten kanssa on mukava välillä hypätä hevosen selkään ja vaikka laukata vähän neulaspoluilla. Eri lajien osaamisesta on etua. Tärkeintä on, että lapset ovat löytäneet oman intohimon ja elävät sitä.

XC Master Irina on tuore äiti ja päässyt hiihtämään vauva rintarepussa

Vauvan kanssa tuli talvella liikuttua rintarepun kanssa hiihtäen ja kävellen poluilla. Toki vaunulenkkejäkin tehdään. Kesällä sitten liikutaan juosten vaunujen kanssa, pyöräillen ja rintareppuillen retkiä. Minusta on hienoa, että lapset otetaan mukaan luontoon heti pienestä pitäen. Liikunnalla on lukuisia hyviä vaikutuksia ja hyvinvointia vauva-arjessakin.

Ihailen todella paljon mm. norjalaisten naisten asennetta. He vievät vauvoja tunturiin ja vuorille ja viettävät vauvojenkin kanssa päiviä ulkona useita vuorokausia. Se on minusta todella hienoa! Haaveilen jo hiihdosta aurinkoisessa tunturissa lapsen kanssa ensi kevättalvella.

Irinaa inspiroi norjalaiset perheet ja heidän tapa viettää päiväkausia vuorilla ja tunturissa pientenkin lasten kanssa.

XC Master Kati multisporttaa yksin ja lasten kanssa

Melontaa, pyöräilyä, patikointia, Suomessa ja ulkomailla! 🙂 Napapiirinseikkailijan lapset kasvavat monilajisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *