Masterit matkalla kohti sporttista uutta vuosikymmentä

Kysyimme XC Party Mastereilta, miten he haluavat auttaa muita XC Partyssa ja mitä tavoitteita heillä on itselleen. Tällaisia vastauksia tuli. 🙂

Anu Junnila, ammattivalmentaja haastaa itsensä jälleen Ironman kisoissa

Autan muita löytämään liikunnan ilon ja nautinnon. Se että löytää liikkumisesta oman jutun, motivoi ja tuo sisältöä elämään👌

Oma tavoite on pysyä terveenä, harrastaa monipuolisesti ja osallistua kestävyyslajien talvi – ja kesätapahtumiin itseä haastaen ja tapahtumista nauttien🤩

Ida, Suomen positiivisin ja iloisin maastohiihtäjä

Haaveilen, että kesän treenit näkyvät talven hiihtokarkeloissa ja saan ulosmitattua hiihtokunnon korkealla tasolla. Toivon säästyväni vammoilta ja sairastumisilta ja teenkin sen eteen töitä joka päivä. Näiden lisäksi olis kiva keksiä paljon liikkuvuushaasteita lisää.
Kannustan ja rohkaisen kaikenikäisiä kohti liikunnallisia tavoitteita. Näytän mallia siitä, että liikkuminen on hauskaa ja sitä voi tehdä vaikka millä tavalla! Myös liikkuvuushaasteet ovat kivoja ja jaan niitä somessa. Haasteiden harjoittelu on huomaamatta jo liikkumista:)

XC Party Master, verkkovalmentaja Maija Oravamäki on mukana leireillä ja muissa XC kemuissa

 Keke, Jämsän MTB ja hiihto Master

Veteraanina panostan monipuoliseen liikuntaan, koska haluan pysyä toimintakykyisenä vielä vaarinakin. Tunteja kertyy eniten pyöräilystä ja hiihdosta, mutta viihdyn myös monen muun lajin parissa. Kuntosaliharjoittelu ja pallopelit ovat hyvää vastapainoa kestävyysliikkujalle.

Tavoitteenani on pysyä hyvässä toimintakunnossa  mahdollisimman pitkään ja jos se riittää veteraanisarjojen hiihto- ja pyöräkilpailussa joskus podiumille, niin hyvä niin.
Jos etana voittaa etanoiden juoksukilpailun, on se silti vain etana. Tärkeämpää olisi pysyä terveenä ja energisenä.
Harmillisesti Keijon matka katkesi juuri uuden vuoden kynnyksellä hiihtotapaturmaan. Ladullakävelijöiden kanssa yhteentörmäys välttyi, mutta Keijo joutui väistämään metsään ja samassa rytäkässä hän mursi jalkansa. Hiihtokausi meni niiltä osin pakettiin.
Haluaisin XC-party masterina kannustaa uusia  kestävyysliikkujia pitämään ohjelmassa useampia lajeja. Näin vältytään rasitusvammoilta ja kuormitus on tasaisempaa. Levätäkin pitäisi.

Metsäkeiju, kestävyysvalmentaja Riikka Tulppo

Uudelle vuodelle toivon elämyksiä luonnossa! Toivon, että pääsen auttamaan muita pääsemään luontoon elämysten äärelle.