MATKALLA TERVAHIIHTOON: OLYMPIAMITALISTI JA MAAILMANMESTARI MIKKO RONKAINEN

Saammeko esitellä uusi Matkalla Tervahiihtoon -valmennettava Mikko Ronkainen! Mikko on kokenut ammattiurheilija, jolla on n. 15 vuoden kokemus maailmancupissa. Mikon komea urheilu-ura on sisältänyt huikeita hetkiä ja menestystä.

Mikko3

Marraskuun lopussa hän aloittaa kaikille avoimen TervaPolku3kk:n valmennuspaketin, jossa Mikon tavoitteena on vahvistaa maastohiihtotaitoa ja hiihtää Tervahiihdossa 25.2.2017. Matkan osalta emme ole vielä tehneet päätöstä.

mikkopähkinä

Hiihtokokemus ja harrastukset

Mikko on hiihtänyt aktiivisesti vasta urheilu-uran jälkeen, pääasiassa luisteluhiihtoa. Kilometrejä on kertynyt n. 350 talvessa keskivertolenkin ollessa n. 10-12km. Sukset ovat erinomaiset, entiset Olympiavoittaja Samppa Lajusen sukset. Tuoreempi pari on Martti Jylhän käytöstä poistunutta kalustoa.

Kesäisin Mikko harrastaa lenkkeilyä, pyöräilyä jonkun verran ja rullaluistelua. Lisäksi kalastus tarjoaa luontoelämyksiä kesäisin ja moottorikelkkailu talvisin.

Sukset saavat kovaa kyytiä Mikon alla. Miten käy murtsikoiden ensi talvena?

Jäämme innolla seuraamaan kehitystä. Mikon matkaa voi seurata Instagrammissa hästägeillä #matkallatervahiihtoon #tervapolku ja #tervahiihto2017. Jaa sinäkin omat treenikuvasi! 🙂 Jaamme Mikon kuulumisia myös täällä blogissa.

Toivotamme Mikon tervetulleeksi Matkalla Tervahiihtoon -remmiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *