Nuori Emma Jyrkinen Jyväskylän XC Party Masteriksi

Emma liittyi hiljattain Jyväskylän Masterien joukkoon vetämään Trail Teamin treenejä. Liikuntatieteellisessä opiskeleva Emma vakuutti tiimin intohimolla liikuntaan, ohjaamiseen ja ennen kaikkea haluun oppia ja kehittyä sekä urheilijana että ohjaajana. Ihmisten liikkuttaminen on Emmalle sydämen asia.

Kuka, mitä, mistä?

Olen Emma, toista vuotta liikuntatieteitä opiskeleva suksitaituri. Huom! Lue taituri, ei taikuri, sillä liisteripeukaloni on kohtalainen ja pakkasella sivakoin mieluiten skineillä, ellei mennä numerolappu rinnassa.

Puhun vahvaa Etelä-Karjalaa, sillä olen kasvanut Saimaan saaristossa, vaikka nykyisin asustan Keski-Suomen alpeilla Jyväskylässä. Jos jotakin olen opintojeni parissa oppinut niin sen, että kaikki urheiluun ja kilpailemiseen liittyvä kiinnostaa. Siis aivan kaikki!

Parasta urheilussa?

Kilpaileminen on parasta mitä tiedän, suksin tai jalan, sillä muiden lajien lähtöviivalle en ole toistaiseksi asettunut. Elän ja hengitän nippelitietojen analysointia, mutta olen myös utelias ymmärtämään laajoja kokonaisuuksia sekä ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä.

Mitä haluat antaa XC Party Mastereille?

Jos treeneistä lähtiessä ovat suunpielet ylöspäin, olen saavuttanut tavoitteeni. Tekniikka-analyysit, maksimaalisen hapenoton kehittäminen ja omien tavoitteiden saavuttaminen ovat kaikki plussaa ja tehtävissä.

Paras paikka treenata?

Luonto, suurilla korkeuseroilla! Voiko sieltä olla päivääkään pois?

Lemppari musa?

Nightwish ja Within Temptation iskee lujaa!

Lempiruoka?

Kaikki käy, mutta hei mieluiten kasvis tai vege, kiitos.

Aamuvirkku vai iltakukkuja?

Sisäinen kelloni herättää aamuisin kuudelta. Kääntöpuolena olen muutamia poikkeuksia lukuunottamatta nukkumassa kello 21. Aamun vasta-ajetut ladut boostaavat muuten kahvin lailla, tämän kokee siis vain mikäli on sivakoimassa ennen muita. Suosittelen!

Fun Fact:

Olen hypännyt korkeutta yli oman pituuteni. Kyseinen ennätys on voimassa edelleen, eikä senttejä ole tähän varteen tullut tuon ponnistuksen jälkeen lisää.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *