Ölövi kesäkuvakilipailun raati

ölövikisa

Tiijäkkö nää mikä on ölövi? Nytton meleko mellevä kesäkuvakisa käynnisä. Ottakaapa kaverin kansa lenkilä käyesä kuvat. Tai jos kissoisa käyttä ravvaamassa, taikka polokemassa jossai rytteiköisä, uimasa tai asvaltin laijalla vinttaamasa, mitä ny sitte teettäkkää. Hikihä siinä tullee ja ei siinä monasti palijo naurata kun maalisa ei mittää oo jälellä ja ihimine o iha nahat. No ottakaapa kuva siitä viiliksestä ku ootta komiasti urheiluhommisa tai sen lenkkinnä teheny, misä sitte oottakkaa. Ottakaapa kaverin kans, ku saatatte molemmat saaha ilimaset ilimot tuonne ens kevvään Tervahiihtoon. Siinä saa hiihtua koko rahala, vaikka täyvet seittemänkymmentä  Utajärveltä asti!

Palakinnot on komiat!

Se saa tuo Samin puttiikki, siinä Joutsensillan kuppeesa semmosen homman, että värkkäävät yheltä sukset taikka sykkelin kuntoon taas ens kauvvelle. Kaikista parrain palakinto mahtaa olla kuitenni se Suunton urheilukello, ihan Ambitti, viimesen päälle komia laite, josson kaikki mitä urheilu-ukko tai -emäntä tarttee. Siinon kaikki. Ja sitten oli ne ilmot sinne ens kevvään hiihtokarkelloon Tervahiihtoon. Elikkä käyppä sielä Tervahiihon veispuukisa peukuttamasa parraita kuvia ja lattaa omas sinne sekkaan kans. Tässon vielä hyvästi aikaa!

Tässon se kilipailun raati:

Oravamäen Maija, elikkä tämän plokin valakka. Täson sen ölövi urheilureissu, tuommoseen rummaan rytteikköön ja tasamaalle oli sen pakko päästä hiihtämmään muukreenia kesken komiaa Suomen kessää. 🙂

 

Sitton nämä lätkänpellaajat, jokka kaikki jo tuntee elikkä Kike, Lotvosen Kimmo ja Sakke elikkä Palsolan Sakari. Niisson jo vilimiä kulunu metritolokulla. Kyllä te ne tiijättä. Ölövejä ovat. Tai kattokaa tästä plokista, jos että tiijä.

Valokuvvaaaja Ylitervon Mika, hikihän se silläki tullee täsä hommasa. Viimesen päälle on komiat kuvat Mikalla ja saattapa olla, jotta sinäki päävyt Mikan linssilutteeksi ens kevvään karkeloisa. Sillon tarkka silimä, ku se teijänki kuvia iikraa.

mikankuva

Ja viimesenä on sitte koko tämän hulluuven alullepanija ja kirijottaja, elikkä Lohikosken Päivi. Tuosa lehemätki ihmimeissään, että mikä se tuo, päntiönnään täälä korvesa vinttaa. Se on Tervahiiholla viestintähommisa ja koittaa kans saaha ihimiset lavulle.

lehmät

Ny eiku rillaam…eikäkö lenkile ja lattaamaan kuvias! Nähhäänpä veispuukisa!

Mutta tojellahi ne säännöt vielä ettei unohtus: elikkä veispuuki tunnukset pittää olla ja omat kuvat käytösä, elikkä ne oikeuvvet niihi kuvviin. Sitte 20.8. tämä plokipoppoo valakkaa kymmenestä eniten tykkäyksiä saaneista ne kolome parrainta, jokka ne komiat palakinnot saa sitte pokata itelleen. Suomenniemellä me se kello satetaan postittaa, vai suksia tai polokupyöriä me emmä ala lähettelemmään ympäri maita ja mantuja. Ne saa ite tuua tuonne Joutsensillalle Inttersporttiin ja hakiaki saa kans. Ja Tervahiihonki saa hiihtää vaikka retkisarijassa tai kilipaa ja vielä kaverin kans. Tai saa sinne isännän tai emännän tieten ottaa kans völijyyn.

xlarge-intersport_logo_256

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *