Palvelut

Valmennukset

Verkko-, monimuotovalmennukset ryhmille ja perinteiset yksilövalmennukset sekä aloittelijoille että edistyneille kuntoilijoille ja kilpaurheilijoille.

Kesä 2020 on tapahtumia täynnä. Meidän verkko- ja monimuotovalmennuksissa ylität itsesi eri kestävyyslajeissa.

Leirit

Inspiroivat ja monipuoliset kestävyysliikunnan leirit polkujuoksun, MTB:n, hiihdon ja muun kestävyysurheilun merkeissä Suomessa ja ulkomailla.

Virkistyspäivät

Ohjatut kimppalenkit: hiihtoa, polkujuoksua, joogaa, kahvakuulailua tai maastopyöräilyä virkistyspäivän tai iltapäivän merkeissä.

Asiantuntijaluentoja: työhyvinvointi, kestävyysliikunta, luottamus ja menestyvä yhteisö, tiimityö, urheilujohtaminen, lajispesifit luennot hiihdossa, juoksussa ja MTB:ssa. kehonhuolto.

Voiteluillat ja lajiesittelyt

Hiihto- ja ajotekniikkavalmennus: yksilövalmennuksena tai ryhmissä Oulussa, Rokualla, Vuokatissa ja Espoossa. Liikumme tarvittaessa myös muualle.

Sisällöntuotanto- ja viestintäpalvelu

Sisällöntuotanto digilehtiin ja sosiaaliseen mediaan:  tilaa somettaja ja valokuvaaja mukaan virkistyspäivään, yhteislenkille  ja ikuista päivänne blogiin, digilehteen tai henkilöstölehteen. Kirjoitamme myös blogeja ja lehtijuttuja liikunta- ja hyvinvointialan lehtiin.

Tarjouspyynnöt ja kyselyt

Päivi Lohikoski, paivi.lohikoski@directora.fi p. 044 572 5584

Riikka Tulppo, riikka.tulppo@hotmail.com p. 040 083 1667

Maija Oravamäki, sporttioravat@gmail.com p. 040 514 4157

Anu.Huippumoodi@gmail.com p. 040 593 9330