Partnerit

Valmennukset, leirit, tapahtumat ja harjoittelu onnistuu yhteistyössä luotettavien ja sporttisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Leirieväät- palkinnot ja energiaa XC -kemuihin tarjoavat GoodnGo -smoothiet!

 

Hiertymänestolappu Engo estää rakot treeneissä ja juoksutapahtumissa!

Patentoitu ENGO-hiertymänestolappu estää rakot ja hiertymät helposti ja tehokkaasti. Yhdet laput kestävät jopa 500km aktiivista liikkumista. Tilaa ENGOt, kinesioteipit ja muut urheilijan tarvikkeet -10% alennuksella koodilla xcparty2019 Sport Technology Globalilta!

Verkkoasema Oy on oululainen ohjelmistoratkaisuja ja digitaalisen markkinoinnin palveluita tarjoava ICT-talo pitkällä kokemuksella. Matkalla Tervahiihtoon blogi on tehty yhteistyössä Verkkoaseman kanssa. Yhteistyössä Directoran kanssa saamme joustavasti tukea sekä oman domainin blogillemme. Kiitos erinomaisesta palvelusta.

2 vastausta artikkeliin “Partnerit”

  1. Hei, mainioilla sivuillanne oli mainintaa Oulun hyvistä rullahiihtopaikoista ja erityisesti Vaalantiellä. Olisiko mahdollista saada vielä hiukan lisää vinkkejä niistä ja myös sopivista lähtö/ parkkipaikoista. Mainostaisimme niitä mielellään uudessa rullahiihto.fi foorumissa. Nimenomaan rullahiihtopaikkojen löytäminen ja jako oli lähtölaukaus foorumin perustamiseen. Kiitos ja hyvää kevättä !

    1. Hei! Kiitos kivasta palautteesta. Forwasin kysärin meidän kimppalenkittäjien ryhmään. Minä osaan ainakin suositella Virpiniemen liikuntakeskusta. Siellä on hyvät pyörätiet rullahiihtoon ja parkkipaikkoja. Oulussa on kaikkiaan 600km pyörätietä ja kyllä siellä kaikkialla pystyy hiihtämään. Vaalantien vieressä on erityisen hyväkuntoinen asfaltti.

      T. Päivi / paivi.lohikoski@directora.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *