Tehonaiset NUTS House verkkovalmennusprojektin takana

NUTS Housen polkujuoksuvalmennuksemme päättyi huippuun Pyhä Tunturimaratoniin 10.8.2019. Verkkovalmennus kesti yhteensä 6kk ja se sisälsi monenlaisia vaiheita ja kokeiluja. Keskustelimme uudessa verkko-opintoympäristö Priimassa ja WhatsApp-ryhmässä. Lisäksi tapasimme Hangoutissa muutaman kerran rennosti, niin hyvin kasvotusten kuin virtuaalitiimi sen vain voi tehdä. Luottamuksen rakentaminen verkossa on vaikeaa, mutta nämä valmentajat onnistuivat siinä!

Lue palautteista mitä valmentajistamme Riikka Tulposta ja Maija Oravamäestä sekä tiimin Party Masteri Päivistä sanottiin!

Riikka Tulppo – valmentaja ja XC Party Master

”Ystävällisyytesi ja aito persoonasi herättävät juuri sellaista luottamusta, mitä urheiluvalmennuksessa ja liikuntakasvatuksessa sekä kaikenlaisessa kuntoilussa ja liikunnassa kipeästi tarvitaan. Yhdessä oman kilpailu- ja lajikokemuksesi kanssa se on kova yhdistelmä. Ystävällisyytesi ja ammattitaitosi sekä sitoutumisesi meidän juoksuprojektiin tekivät todella vaikutuksen. Lisäksi olet terveyden perikuva ja loistava kasvo esimerkiksi juuri tällaiseen verkkovalmennusprojektiin.”
”Kiitos hyvistä jumppavinkeistä!”

 Esimerkkinä Riikan pakara- ja kuopaisujuoksua

Kuvaaja: Jouko Kaarteenaho, NUTS

”Symppis, kuunteleva, arvostan yhtälailla Maijan kanssa ja niiin iloinen aina ja innoissaan. Laji rakkauteen näkyy Riikassakin. Kiitos. Ollut ilo saada neuvoa, oppia kokeneelta!”
Riikka veti tiimin täysmatkan juoksijoille alkuverryttelyn ennen Pyhä Tunturimaratonin starttia.
”Kannustava ja positiivinen otteesi valmennukseen on ihailtavaa ja saat vastoinkäymisetkin tuntumaan voitoilta. Terveellinen elämäntapa ja aito välittäminen näkyvät sinussa ja työssäsi.”

Maija – valmentaja ja XC Party Master

”Olet erittäin inspiroiva ja rohkaiseva valmentaja paitsi saavutustesi, myös lämpimän persoonasi johdosta. Tietomääräsi kestävyysurheilusta on juuri niin älytön kuin asialleen omistautuneella ihmisellä vain voi olla!! Harmi vain, että läheskään kaikki kysymykset eivät tule mieleen tai ole ajankohtaisia kerralla. Ystävällisyytesi ja ammattitaitosi sekä sitoutumisesi meidän juoksuprojektiin tekivät todella vaikutuksen.”
Maija verrytteli yhdessä tiimiläisten kanssa ennen Pyhä Tunturimaratonin starttia. Maija juoksi kisassa myös itse, ja oli jälleen kisan ehdoton kuningatar. Tsemppiä ja hyvää kemufiilistä riitti jaettavaksi myös muille!
”Kiitos tsempeistä ja etenkin kisapaikalla tapahtuneesta tuesta ennen ja jälkeen, se oli ihana kruunu valmennukselle.”
”Maija on ihana valmentaja ja hienoa oli saada mestarin neuvoja, oppia ja palautetta. Maija on kyllä energinen, aurinkoinen ja symppis – aina. Ihailen. Kiitos”

Maijan esimerkki juoksijan kehonhuollosta

”Olet ammattimainen ja kokenut valmentaja, jolta saa kattavat kommentit ja ohjeistuksen kaikkiin tilanteisiin. Sinulta saamani valmennus ja vinkit ovat todella olleet hyödyksi ja näkee, että pidät valmennustyöstä. Valtavan laaja ja arvokas kokemuspohjasi on vertaansa vailla. Olet aina positiivinen ja kannustava, kiitos siitä! Pidän myös selkeästä viestinnästäsi. Rohkaisit valmennuksen aikana yhteydenottoihin ja kysymysten esittämiseen, jota en saanut aikaiseksi riittävästi hyödyntää. Siitä huolimatta koin saaneeni valmennuksesta paljon eväitä jatkoon, vaikka aktiivisemmalla osallistumisella anti olisi varmasti ollut vieläkin isompi. Kiitos :)”

Päivi Lohikoski – XC Party Master

”Sometuksen mestari ja hyvin oot pitänyt meidät ajantasalla.”
”Wow että ihailen kykyäsi tuottaa sisältöä ja tekstiä älyttömään määrään julkaisuja, josta kaiken huvin lisäksi muodostuu vielä myyvääkin. Lisäksi mikään tekninen nippeli, nappeli tai verkkoalusta tai videochätti ei vaikuta olevan osaamisalueesi ulkopuolella. On ihanaa, miten annoit oman persoonasi näkyä tämän verkkovalmennuksen sisällöissä ja toteutuksissa. Samalla brändäsit koko teidän kolmen naisen tiimin ystävälliseksi, ammattitaitoiseksi ja helposti lähestyttäväksi, mitä se myös on! Pidin myös selkeästä viestinnästä ja siitä, että kaikki aikataulut pitivät projektin alusta loppuun saakka.”
”Päivi on ihan ainutlaatuinen, – aurinkoinen. En muista koska samanlaiseen naiseen olisin tutustunut. Kupliva, iloinen nauru aina, innostava, energinen teho-jatouhupakkaus. Helppo lähestyä. Kiitos!”
”Kiitos positiviisuudestasi sekä iloisesta ja kannustavasta viestinnästä. Pidit huolen, että tiimi pysyy ”hereillä” ja rohkaisit esimerkillä kertomaan ja jakamaan kokemuksia.”

Meidän kiitoksemme yhteistyökumppaneille

Me puolestamme haluamme kiittää Discendum Oy:tä verkkoalusta Priimasta, GoodnGo Finlandia smoothie-eväistä ja palkinnoista valmennettaville sekä Directoraa valmennuksen suunnittelusta ja koordinoinnista sekä palkinnoista. Isot kiitokset myös Northern Ultra Trail Servicelle kiinnostavasta uudesta kokeilustamme ja loistavista järjestelyistä Pyhä Tunturimaratonilla.  Kilpailujohtaja Teemu Takkula hoiti hommat kotiin.
Suurimmat kiitokset teille XC Party Herot: Sanna, Sanna-Lena, Ulla, Charlotte, Mika, Lotta, Veikko, Pirjo-Liisa ja Hannu, jotka lähditte ennakkoluulottomasti mukaan meidän projektiin! Teihin oli ilo tutustua ja seurata miten ylititte itsenne ja ne suurimmat kukkulat arjen haasteista huolimatta.
Pyhä Tunturimaraton valmentajat kiittävät ja kumartavat ja siirtyvät nyt suunnittelemaan syksyn leirejä sekä talven ja kesän 2020 kuvioita kaiken opitun pohjalta.
Ihanaa syksyä ja poluilla tavataan!
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *