Polkujuoksuvalmennus

XC Party verkkovalmennukset polkujuoksuun

Tervetuloa mukaan innostaviin yhteisöllisiin valmennustiimeihin matkalla kohti kesän 2020 kovaa kuntoa! Teemme elämyksellisiä yhteislenkkejä eri puolella Suomea ja tapaamme toisiamme myös eri tapahtumissa. Päätapahtumana tiimeillä on Pyhä Tunturimaratonin eri matkat.

Valmennus sisältää

Suljetussa ympäristössä

 • Ammattitaitoisen valmentajan tuen ja palautetta suljetussa ryhmässä
 • Eritasoiset treeniohjelmat ja ryhmän tuen erilaisiin elämäntilanteisiin
 • Kuntopiireihin- ja voimaharjoitteluun ohjeet ja videoita
 • Luentoja kestävyysharjoittelusta
 • Kehonhuolto-ohjeita
 • Varusteisiin ja vaatetukseen vinkit ja ohjeita
 • Juoksuasentoon ohjeita
 • Ravitsemusluentoa ja ohjeita terveelliseen ruokavalioon
 • Innostavia ja hauskoja kuukausihaasteita
 • XC Party Master yhteislenkkien vetäjät ovat: Maija Oravamäki, Susanna Ylinen, Riikka Tulppo, Anu Junnila, Ida Meriläinen ja Jonne Seppänen. He kaikki ovat myös mukana suljetussa keskusteluryhmässä sparraamassa teitä.

Yhteistreenit ja juoksutekniikkakoulut

Yhteislenkit ja juoksuharjoitukset sisältyvät verkkovalmennusten hintaan, joten voit osallistua vaikka kaikkiin harjoituksiin sekä Keski-Suomessa että Oulun alueella ja tutustua samalla XC Party Mastereiden suosikkimaastoihin.  XC Party Masterit ovat lajinsa konkareita ja kannustavia persoonia, joiden kanssa treenaaminen on kivaa!

Yhteislenkkejä vetää myös XC Party Master Jonne Seppänen Jyväskylästä. Jonne onnistui erinomaisesti kesän 2019 polkujuoksutapahtumissa.

Polkujuoksutiimit

Team 1 Maija Oravamäki, kilpakuntoilijat, kokeneet polkujuoksijat, maratonille tähtäävät ”Ylitä itsesi kehittämällä kestävyyskuntoa, juoksuvauhtia- tekniikka ja voimaa!”

Team 2Anu Junnila, aloittelijat ja lyhimmille matkoille tähtäävät ”Löydä kestävyysliikunnan ilo ja aloita polkujuoksu turvallisesti innostavassa valmennuksessa!”

Team 3 – Susanna Ylinen, aloittelijat, harrastajat ja multisporttaajat ”Löydä aikaa lasten kanssa ja arjessa liikkumiseen!” 

Team 4Riikka Tulppo, elämysliikkujat, kuntoilijat, kilpakuntoilijat

XC Party Mastereiden rooli kuvastaa sitä, että he ovat omien lajiensa konkareita, innostavia vaikuttajia ja valmennettavista kannetaan aidosti huolta. Palautetta tulee ryhmässä paljon. Suljetulla keskustelupalstalla voi kysyä mitä vain lajiin liittyvää.

Muita etuja

 • Mahdollisuus tilata XC Party tiimiasut
 • Yhteisön tuen, valmentajien ohjeet ja kannustuksen tapahtumaan
 • VIP-ilta Pyhä Tunturimaratonilla
 • Mahdollisuus osallistua XC Party leireille etuhintaan!

Yhteislenkit

Paikat ja ajat ilmoitetaan myöhemmin.

Oulu

Kempele

Jyväskylä  

Kaikissa tiimeissä harjoitellaan monipuolisesti ja talvella on mahdollisuus panostaa kunnolla esimerkiksi hiihtoon. Kysy lisää tietoa valmentajilta! He ovat myös itse monipuolisesti eri lajeissa urheilevia ja menestyviä kestävyysurheilun konkareita.

anu.huippumoodi@gmail.com, ylinen.susanna@gmail.com, sporttioravat@gmail.com, riikka.tulppo@hotmail.com

Valmennuksen hinta on vain 95€/kk

Ilmoittautuminen alkaa 1.12.2019. Valmennuksen kesto: 7.1.-15.8.2020.

Tavoitteena Pyhä Tunturimaraton 2020 kaikki matkat

Kuvassa juoksee kolme Pyhä Tunturimaratonin puolikkaan valmennettavaa: Veikko, Mika ja Charlotta. Veikko ja Mika olivat hakemassa hienoja luontokokemuksia ja Charlotte ylitti itsensä juoksemalla Tunturipuolikkaan erinomaisissa voimissa läpi.
Kauden 2019 verkkovalmennuspilotin valmennettavat ylittivät itsensä 10km, puolikkaalla ja koko maratonilla Pyhä Tunturimaratonin vaativissa maastoissa.
XC Party Master Riikka Tulppo veti alkuverkat ja tsemppasi Pyhä Tunturimaratonin täysmatkalle lähtijöitä kauden 2019 verkkovalmennuksissa.

Valmentajat, XC Party Master Maija ja Riikka haastattelussa

XC Party Hero Sanna-Lena haastattelussa

Palautteita 2019 pilottivalmennusryhmältä

”Kunto on noussut ja jaksaa.”
”Maijan ja Riikan valoisat persoonat täydentävät valmennuksessa ihanasti toisiaan. Lisäksi teidän kaikkien kolmen hyvät neuvot ja vastaukset moniin kysymyksiin ovat olleet todella antoisia. Ja aina kaikkeen ei tarvi sanojakaan; esimerkistäkin voi oppia. Teille kaikille on selvää, että edistyminen niin urheilussa kuin elämässä tapahtuu positiivisuuden kautta. Tämän verkkovalmennuksen myötä vanha välillä enemmän, välillä vähemmän miellyttävä tai vastenmielinen juoksuharrastukseni sai puolessa vuodessa ihan uuden, upean, nautittavan luonteen.”
”Sekä kestävyysominaisuudet että vauhti ovat parantuneet. Mikä vielä tärkeämpää, luottamus omaan kehoon ja juoksusuoritusten tekemiseen on kasvanut huimasti!”
”Peruskestävyys, mäkijuoksu on parantunut.”
”Oikein hyvä setti, joka jalostui je kehittyi loppua kohden. Videot ja kuvat lisäsivät yhteisöllisyyttä. Kannustava ja positiivinen tunnelma läpi valmennuksen.”
”Pk-lenkeillä tuli nopeampi vauhti.”
”Pidemmät juoksulenkit sujuvat vaivattomammin. Keskivartalovoima on lisääntynyt.”

 Ilmoittautuminen alkaa 1.12.2019!