Rokua MTB Team matkalla Tervahiihtoon!

Kuvassa Heikki ja Jaakko Tukki, Hannu Kaikkonen toinen vasemmalta ja Pesonen.
Rokua MTB Team lähtee matkaan kokemuksen tuomalla varmuudella. Harjoittelun suhteen ei enää lähdetä tekemättömiä lenkkejä paikkaamaan. Sääennusteiden mukaan taitaa välihousut olla tarpeen ja auringonpaisteeseen Bollet päähän.
Pitkänmatkan 86km vapaalle lähtevät Tukin veljekset Hese ja Jaska, sekä IsoH Hannu Kaikkonen. Muhokselta vapaan startissa on Pesonen. Huoltoporukoissa Sakke Lukkari ja Pentti Kaikkonen, jolla Tervahiihtokokemuksia jo 60-luvulta.
Kisavoitelussa toinen pari laitetaan Swixin huollossa, toinen omatoimisesti ja paremmilla lähdetään matkaan. PowerBarin juomilla ja geeleillä mennään toivottavasti maaliin saakka. 🙂 Hyytymisen yllättäessä saattaa huoltopisteiden tarjoilutkin kelvata. Pullot selässä matkaan ja pullonvaihdot Pällissä, Montassa, Ylikiimingintiellä, Pilpajärvellä, Sanginjoentiellä ja tarpeen mukaan Oulujoen uudella sillalla.
Viikonloppuna teemme vielä reippaan 1,5-2h harjoituksen ja Jaska toteuttaa sen Haukipudashiihdoissa. Viimeinen viikko otetaan kevyesti; alkuviikosta hieronnat ja tunnin fiilistelylenkkejä ja voidetestejä joka toinen päivä. Rankimmat hiilaripäivät pidetään ke ja to. Perjantaina vieraillaan Expossa Ouluhallilla, josta haetaan numerolaput. Sitten tehdään pikku herättelylenkki ja keskitytään vain suksen voiteluun. Lopuksi vain hyvät yöunet ja aamulla hyvillä fiiliksillä kohti Utajärveä!
Tsemppiä matkaan kaikille ja Tervahiihdossa nähdään!
mediterapia_vaaleallepohjalle_cmyk

tervahiihtosaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *