RokuaMTB tiimiesittely

Kovakuntoiseen RokuaMTB tiimiin ei voi olla törmäämättä Tervahiihdon kimppalenkeillä ja kesäisin maastopyörätapahtumissa. IsoHoo veti Tervahiihdon kimppalenkkejä rapsakkaaseen tahtiin talvella. Samoin hiihtotekniikan salat tulivat monelle tutuksi tämän tiimin monipuolisen osaamisen ja tekniikkatreenien ansiosta.

”Kestävyysurheilua monipuolisesti ympäri vuoden”, on myös Tervahiihdon yksi tavoite ja niinpä esittelemme blogissamme tätä samaa ilosanomaa levittävän RokuaMTB tiimin. Sama tiimi vastaa nykyisin myös Rokua MTB -tapahtuman järjestelytehtävistä ja lisäksi yhdistys järjestää harjoituskilpailuja ja MTB -koulutusta yhdessä Special Biken kanssa Oulussa ja Rokualla. 

Heikki ”Hese” Tukki

Olen 35 -vuotias oululainen. Harrastelen kesäisin pyöräilyä ja lenkillä tulee käytyä maastossa sekä maantiellä. Jonkin verran teen myös rullahiihtoa. Talvella tykkään hiihdellä ja talvipyöräillä. Harrastan liikuntaa oman hyvinvoinnin takia. Joskus on myöskin mukava laittaa lappu rintaan tai pyörän tankoon ja käydä kisoissa. Tämän kesän tavoite on saada järjestettyä hieno tapahtuma Rokualle (MTB&TrailRun) yhdessä mukavan porukan kanssa. Työskentelen kausiluonteisella alalla, joten lomat pidetään syksymmällä. Lempiruoka näin grillikauden aikana on rasvainen kaslerpihvi kera uusien perunoiden. Juomana menee useimmiten vichy. En osaa yhtä ja ainoaa lempilenkkiä sanoa, koska monipuolisuus on valttia.

Sakari ”Sakke” Lukkari

Harrastaa maastopyöräilyä kesät talvet.

MIKSI?

Haastava ja monipuolinen laji johon voi myös helposti yhdistää oleilun ystävien kanssa.

MIKÄ DRAIVAA MIESTÄ

Valtava halu kehittyä fyysisesti ja myös henkisesti.

KESÄN TAVOITTEET

Viettää aikaa ystävien kans hienon lajin parissa ja ajaa myös muutamia kilpailuja.

LOMASUUNNITELMAT

Tehden rästiin jääneitä töitä kotona ja ehkä myös käydä jossain piellä reissulla. 🙂

LEMPPARI KESÄRUOKA JA JUOMA

Kaikki mitä grillistä tulee nii maistuu, lähdevesi 

LEMPPARILENKKI

Ellinmaa-tahkis polut kesällä ja talvella on tosi jees.

Juhani IkoneIkonen

Toimin tiimin fysioterapeuttina ja valmentajana sekä fysioterapeuttina Rokua Health&Spa:ssa. Maastopyöräilykärpänen iski Ikoseen jo 11vuotta sitten Yhdysvalloissa ja lajissa kiinnostaa pyöräilijän lihakset, fascia sekä niistä huolehtiminen. Kesän tavoitteena on varata yksi päivä itselle ja käydä termarin kanssa Rokualla kiertämässä polkuja yksin ja ajan kanssa, välillä nuotiolla istuen. Muuten kesä menee perheeseen panostaen ja liikkuen lasten kanssa. Lempiruoka on naudan entrecote-pihvi kokis marinaadilla ja ohrapirtelöllä. Lempparilenkki koostuu Rokuan pikkupoluista, joista koostan joka lenkille erilaisen kokonaisuuden fiiliksen mukaan.

IsoHoo – Hannu Kaikkonen

MITKÄ OVAT LAJISI?

MTB ja hiihto

MIKSI?

Vauhdikkaita lajeja ainakin alamäessä

MIKÄ MIESTÄ DRAIVAA HARJOITTELUSSA?

Huomata vieläkin kehittyvänsä!  

KESÄN TAVOITTEET?

Tahko, Syöte ja Pyssymäen SM-marakisa

MITEN LOMAILET?

Ainakin Muumimaailmareissu Emmin kans on edessä.

LEMPPARIKESÄJUOMA JA -RUOKA

Itse grillatut pihvit ja Saku

LEMPPARILENKKI

Lähimaastoista Tahkis-Maikkula löytyy haastetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *