Ski Camp Vuokatti

XC Party Ski Camp Vuokatti

Tänä vuonna leireilemme Vuokatissa, 11.-13.12.2020 paikkana Vuokatti Sport. Valmentajina SporttiOravat ja muut tykätyt valmentajamme. Ilmoitamme valmennustiimin 1.6. mennessä.

KENELLE?

Leiri on tarkoitettu kestävyysliikunnan harrastajille ja aktiiveille. Et tarvitse huippukuntoa osallistuaksesi leirille. Leirimme ovat aina yhteisöllisiä ja innostavia kokemuksia, joissa oppii uutta sekä lajista että ihmisistä. Liikutaan rennosti kemufiiliksellä, olitpa harrastaja tai kilpakuntoilija!

Kokenut ja kannustava kestävyysvalmentaja Jani Oravamäki saa loistavaa palautetta leiristä toiseen.

Jos haluat osallistua koko perheen voimin siten, että vain osa perheestä osallistuu leirille, kysy tarjous Päiviltä: paivi.lohikoski@directora.fi

Ohjelmassa on hiihtotekniikkaharjoituksia, monipuolisia lenkkejä ja luento. Täyshoito ja innostava ilmapiiri takaavat täydellisen irtioton arjesta.

OHJELMA JA ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen avautuu kesällä 2020.

Perinteinen vai vapaa? Voit keskittyä vain toiseen tai valita molemmat.

Perjantai

18. 00 aloitusinfo

19.15 illan tekniikkaharjoitukset, perinteinen ja vapaa

Lauantai

8.00 aamupala

9.30 aamun tekniikkaharjoitukset, perinteinen ja vapaa

12.30 lounas

lepoa

15.00 iltapäivän vauhtikestävyystreeni p/v.

18.30 päivällinen

19.15 luento (aihe ilmoitetaan 1.6. mennessä.)

20.15 rentouttavaa kehonhuoltoa

21.00 iltapala

Sunnuntai

8.00 aamiainen

9.00 aamun pk -pitkikset, perinteinen ja vapaa

13.00 lounas ja yhteiset päätösseremoniat

Hyvää kotimatkaa!

Kokemuksia aiemmilta leireiltä

Hyvää leirissä oli:

 • Hyvässä porukassa tekeminen ja sopivan kokoiset ryhmäkoot, jotta sai myös henkilökohtaista palautetta.
 • Yhdessä tekeminen
 • Hyvät valmentajat sekä mukavaa samanhenkistä porukkaa, mahtava paikka ja hyvää ruokaa.
 • Seura ja maisemat
 • Tekniikkatreenit, mukavat ihmiset, leiriolosuhteet
 • Huikea Masters-porukka joka kyllä varmasti inspiroi! Mielestäni onnistunut kokonaisuus, vaikea nostaa yhtä tiettyä asiaa parhaaksi. Leiri porukkaki oli sopivan kokoinen, ehti jutella ja tutustua muihin. Ja treeneissä ohjaaja ehti keskittyä myös yksilöihin ja sai henk.koht ohjeita. Oli myös kiva päästä testaan Salomonin suksia.
 • Sympaattiset coachit, joista välittyi monella tapaa se, että he olivat aidosti ja sydämellä mukana opettamassa meitä. Hienoa oli myös se, että leirillä oli hyvä tsemppi- ja yhteishenki huolimatta leiriläisten erilaisista urheilutaustoista.
 • Kokonaisuus, lumiset tykkylumimaiset, perinteisen tekniikkatunnit, laturetki Ahmatuvalle, ruokailut sisältäen iltapalan, valmentajat ja osallistujat, raitis ulkoilma, kehonhuoltotunti, punttisali ja sauna sekä koko leiri kokonaisuutena;)
 • Kaikki 🙂 Tietenkin parasta oli se, että pääsin sisälle perinteiseen hiihtoon ja sytyin taas liekkeihin. Olen varma siitä, että olen päässyt taas arjen kurjuuksien yläpuolella ja voin alkaa treenaan terveemmin.  Kiitos kaikille ihan älyttömästi! ”Kohti ääretöntä ja sen yli!” 🙂
 • Innostavat masterit, hyvä henki, onnistuneet puitteet. Ohjelmaa oli juuri sopivan verran ja jokaisen taso otettiin kivasti huomioon.
 • Hiihto! Tekniikkatreenit. Hyvä ryhmähenki ja hyvät puitteet. Tosi hauskaa, että samaan paikkaan kerääntyy niin saman oloista porukkaa joiden kanssa tuli hyvin juttuun.
 • Asiantunteva ja analyyttinen ohjaus huumorilla höystettynä. Leikkien vakavasti treenaaminen on hauskaa. Aikataulu oli sopivan väljä myös meille, jotka majoituimme hotellin ulkopuolella.
 • Positiivinen ja innostava henki! Erilaiset persoonat niin valmentajissa kuin leiriläisissäkin oli just parasta. Valmennusryhmien jako eri tasoihin tuntui toimivalta ja ryhmistä muodostui sopivan kokoisia. Itsestäni tuntui mahtavalta saada valmennusta ja vinkkejä kaikilta valmentajilta, eikä vain yhdeltä. Leiri oli ihanan haastava ja sopivan rankka!
 • Koko setti oli ajatuksella koottu! Plussaa oli myös se, että pystyi soveltamaan harjoituksia omille tavoitteilleen sopivaksi.
 • Oppi uutta, hiihtotekniikkaan tuli käyttöön keskivartalon lihakset. Yhteisöllinen ja kannustava ilmapiiri. Hyvä viikonloppu kokonaisuudessaan!
 • Lumi ja hiihtäminen sekä kivat tyypit!
 • Parasta leirissä oli hiihto, erityisesti tekniikkatreenit. Osaavat ja iloiset valmentajat, mukavat leiriläiset, maisemat ja ruoka.

Tiedustelut ja varaukset:

Sporttioravat@gmail.com

Paivi.lohikoski@directora.fi

Videolla edellisvuoden tunnelmia Pikku-Syötteen leiriltä