Sporttileirit

”Treeniä, hyvää ruokaa, unta ja innostavaa seuraa! Mitä muuta ihminen kaipaa?”

Sporttileirimme ovat jo käsite! Olemme järjestäneet innostavia sporttileirejä jo viiden vuoden ajan kaikenlaisille kestävyysliikkujille ja kilpakuntoilijoille. Järjestämme leirejä ympäri Suomen. Lähde mukaan nauttimaan laadukkaista treeneistä, levosta ja hyvästä ruoasta samanhenkisessä seurassa!

Lue täältä palautetta aiemmilta leireiltämme!

Klubihiihdot Syötteell 9.-11.4.20201

Nämä paikat viedään nopeasti! Olemme varanneet klubilaisille ja XC Party Ski Teamille pienen porukan spesiaalin viikonlopun Syötehiihdon aikaan huhtikuussa. Ohjelma rakentuu siis Syötehiihdon tai vaihtoehtoisesti pertsalla hiihdettävän ”kierretään kaikki kahvilat” pitkiksen ympärille. Toki voit myös valita vaikkapa fatbikingin! Tavoitteena testata kisakuntoa tai vain nauttia Syötteen mahtavista reiteistä pitkällä kaavalla. Ohjelma ja ilmoittautuminen täällä.

Kestävyysliikkujan syyskemut Syötteellä 17. – 19.9.2021

”Treeniä, hyvää ruokaa, unta ja huippua seuraa! Mitä muuta ihminen kaipaa?”

Lähde mukaan nauttimaan syyspoluista liikunnalliseen leiriviikonloppuun kokeneiden ja innostavien valmentajien ohjauksessa. Voit itse valita fiiliksen mukaan mihin treeniin osallistut. Lajeina on polkuhubaa kaikilla mausteilla: maastopyöräillen, sauvakävellen ja polkujuosten.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.

Leirimme eivät sisällä vakuutuksia, joten huolehdithan että matka- ja tapaturmavakuutuksesi ovat kunnossa.

  • Äkäshotelli 5.-7.2.2021