Sporttileirit

”Treeniä, hyvää ruokaa, unta ja innostavaa seuraa! Mitä muuta ihminen kaipaa?”

Sporttileirimme ovat jo käsite! Olemme järjestäneet innostavia sporttileirejä jo viiden vuoden ajan kaikenlaisille kestävyysliikkujille ja kilpakuntoilijoille. Järjestämme leirejä ympäri Suomen. Lähde mukaan nauttimaan laadukkaista treeneistä, levosta ja hyvästä ruoasta samanhenkisessä seurassa!

Lue täältä palautetta aiemmilta leireiltämme!

Kevätkemut

Tervetuloa Rautavaaralle XC Partyn kevätkemuihin polkujuoksun pariin! Leirin ohjelma valmistaa kesän polkujuoksutapahtumiin ja -liikuntaelämyksiin. Järjestämme  monipuolista treeniä: polkujuoksua kemufiiliksellä koko viikonlopun ajan. . Täällä voit pyhittää viikonlopun sille mikä on tärkeää: laadukkaille lenkeille luonnossa, hyvässä seurassa. Lue lisää tästä.

Himos Epic MTB Bootcamp

Lähde tutustumaan Himos Epicin maastoihin XC Partyn Bootcampilla kokeneiden kestävyysvalmentajien ja kannustavien kuskien ohjauksessa! Ajankohta on pe-su 28.-30.5.2021. Lue lisää tästä.

Kestävyysliikkujan syyskemut Syötteellä 17. – 19.9.2021

Lähde mukaan nauttimaan syyspoluista liikunnalliseen leiriviikonloppuun kokeneiden ja innostavien valmentajien ohjauksessa. Voit itse valita fiiliksen mukaan mihin treeniin osallistut. Lajeina on polkuhubaa kaikilla mausteilla: maastopyöräillen, sauvakävellen ja polkujuosten.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.

Leirimme eivät sisällä vakuutuksia, joten huolehdithan että matka- ja tapaturmavakuutuksesi ovat kunnossa.

  • Metsäkartano, Rautavaara - Ilmoittautuminen avattu!

Yhteistyössä