Sporttileirit

”Treeniä, hyvää ruokaa, unta ja innostavaa seuraa! Mitä muuta ihminen kaipaa?”

Sporttileirimme ovat jo käsite! Olemme järjestäneet innostavia sporttileirejä jo viiden vuoden ajan kaikenlaisille kestävyysliikkujille ja kilpakuntoilijoille. Järjestämme leirejä ympäri Suomen. Lähde mukaan nauttimaan laadukkaista treeneistä, levosta ja hyvästä ruoasta samanhenkisessä seurassa!

Lue täältä palautetta aiemmilta leireiltämme!

XC Party Ski Camp Vuokatissa

Tänä talvena järjestämme perinteisen hiihtoleirin 22.-24.1.2021 Vuokatti Sportissa. Leirillä valmentavat XC Party Masterit sekä maastohiihdon maailmanmestari Matti Heikkinen!   Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Talvikemut Ylläksellä

Tervetuloa viettämään sporttista viikonloppua rakkaimpien outdoors -lajien pariin 5.-7.2.2021 Ylläksen lumisiin maisemiin! Lue lisää täältä!

Leirimme eivät sisällä vakuutuksia, joten huolehdithan että matka- ja tapaturmavakuutuksesi ovat kunnossa.

Klubihiihdot Syötteellä

Nämä paikat viedään nopeasti! Olemme varanneet klubilaisille ja XC Party Ski Teamille pienen porukan spesiaalin viikonlopun Syötehiihdon aikaan huhtikuussa. Ohjelma rakentuu siis Syötehiihdon tai vaihtoehtoisesti pertsalla hiihdettävän ”kierretään kaikki kahvilat” pitkiksen ympärille. Toki voit myös valita vaikkapa fatbikingin! Tavoitteena testata kisakuntoa tai vain nauttia Syötteen mahtavista reiteistä pitkällä kaavalla. Ohjelma ja ilmoittautuminen täällä.