Tästä treenivarusteesta en luovu!

Jokaisella on omat täydelliset kengät, paita tai vaikka juomareppu, joka istuu kuin valettu ja tuntuu antavan lisävirtaa lenkille. Tässä on XC Party Mastereiden polkujuoksusuosikit.

1. Salomon merinovillapaita ja juoksutakki

Tässä kuvassa minun kaksi lempparia. Merinovillapaidan lisäksi päällä paras juoksutakki, Salomon Sense jacket. Tosi kevyt, pieneen tilaan menevä. Jos alkulämpän jälkeen tulee lämmin, pakkaan nyrkin kokoiseksi pussukaksi, ja joko kannan kädessä tai laitan vyöhön.

Salomon lightning pro ls hoodie

Lempipaita. Tästä en luovu. Merinovillasekoitepaita, jossa huppu. Ohutta ja miellyttävää materiaalia. Siirtää hyvin kosteutta, pitää lämpimänä. Ylipitkät hihat suojaavat käsiä, ja jos olen taas kerran ottanut liian ohuet hanskat, vedän hihat kunnolla kämmenien yli. Huppu, jonka vedän alkulenkistä sekä tuulisilla osuuksilla päähän. Sama paita mulla myös valkoisena. Toimii myös syksyn ja talven kisoissa!

2. On vapaa-ajan kengät ja salikengät ovat Aijan suosikit

Videolla Vuokatti Ski Teamin kilpahiihtäjä Aija arvostelee tyylikkäät ja mukavat Onin vapaa-ajan kengät, salikengät ja polkujuoksukengät. Onin kenkiä voit tilata uudesta Sininen Strutsi verkkokaupasta. Käy tutustumassa!

3. Hoka One juoksukengät ultrajuoksijalle

Ultrajuoksija Satu Kähkösen suosikit on Hokan Rincon.

Satun suosikkitossu on Hokan Rincon, joka sopii vauhdikkaaseen maantiejuoksuun, mutta jolla olen juossut myös muun muassa 12h kisan. Jos puolestaan kaipaa kaikilla alustoilla toimivaa yleiskenkää, mielestäni paras valinta on Challenger ATR.

4. Susannalla löytyy polkujuoksukenkiä moneen eri tarpeeseen

Susanna juoksee erilaisissa maastoissa ympäri vuoden. Lisäksi kisoja tulee normaalioloissa eripituisina, lyhyistä kisoista ultriin.

Videolla kuulet Susannan suositukset siitä, mikä Salomonin kengistä käy mihinkin tarkoitukseen.

 

5. Salomon S/LAB carbon classic perinteisen monot on Irinan suosikki

Irina Nousiainen: Nämä ovat minun lemppari pertsan monot. Istuu jalkaan kuin sukka ja todella kevyet. Irrotettava sisätossu joka muotoutuu hyvin jalan mukaan.
Perinteisen mono: Salomon s/lab carbon classic

6. Nahkarukkaset pitää näpit lämpiminä

Satu, Riikka ja Päivi luottavat nahkarukkasiin. Kuvassa Satun luottopari, joka on kädessä lähes vuoden ympäri.

7. Ida pelkää hikipantansa loppuvan

Idan luottokampe treeneissä on ikivanha Nonamen hikipanta.

8. Päivin suosikki on Lekin hiihtosauvat

Lekin hiihtosauvat on jämäkät ja kevyet. Niiden hihnat saa nopeasti kiinni ja lisäksi ne ovat erittäin kestävät. Näitä voi hankkia esim. Hulluna Hiihtoon verkkokaupasta tai kivijalasta Oulussa.

Mikä on sinun suosikkitreenikampe?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *