Team Donna Agile goes Matkalla Tervahiihtoon

Donnat2

Team Donna Agile on Suomen ainoa naispyöräilytiimi. Tiimi on tarkoitettu naisille, jotka haluavat kuntoilla yhdessä ja nauttia samalla hyvästä seurasta. Donnien yhteislenkille voi tulla mukaan maantie-, mtb- tai cc -pyörällä. Talvikaudella Donnat myös hiihtävät ja tekevät yhteisiä hiihto-, juoksu-, ja uinti- yhteisharjoituksia. Donnat treenaavat Oulussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eturivissä vasemmalta Päivi, Kirsi ja juniori-Donna Anni. Takarivissä juniori-Donna Ella, Mari ja Anna

Tiistaina 1.3. Donnat kokoontuivat Sankivaaraan harjoittelemaan perinteisen ja vapaan tekniikkaa #matkallatervahiihtoon blogipoppoon voimalla. Tuore maailman mestari Vuokatti Master´s Cupista, Maija Oravamäki opasti Donnia vapaan tekniikoissa ja hopeamitalisti Jani Oravamäki opasti Donnia perinteisellä tyylillä. Sparraajana toimi Sakke.

Vapaan harjoittelijoista kolme oli ilmoittautunut mukaan Tervahiihtoon. Osa kilpailee samaan aikaan uinnissa ja osa Syötteellä pyöräilykisoissa.

 

Donnat5
Ilman sauvoja on hyvä harjoitella liukua ja tasapainoa. Kuvassa liukuvat Pilvi, Terhi ja Jenni.

 

donnahiihtää
Anna A:n tyylikästä menoa

 

Janihiihtää
Vaikka asento vuorohiihdossa tuleekin olla koko ajan eteenpäin kallistunut, tässä Janin ”esimerkissä” ylävartalon eteenpäin kallistumista tapahtuu jo hieman liikaa.

 

janineuvoo
Jani näyttää, miten ponnistavan jalan (oikea) polvi on painautunut voimakkaasti kohti suksen voidealuetta. Polvilumpio on selkeästi monon kärjen etupuolella. Myös ponnistavan jalan reisi on kohtisuorassa kulmassa kohti suksea, jolloin potkun voima suuntautuu voidealueelle.
annahiihtää
Anna-Donnan perinteisen tekniikka oli hukassa vielä koulutuksen alussa, mutta Janin erinomaisessa valmennuksessa tekniikka sujahti näin upeaan kuosiin parissa tunnissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

matkallatervahiihtoonbanner

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *