Terve Kike! Mitä kuuluu?

Tavoitteeni on hiihtää läpi se 37km ja se etten ainakaan paljon häviäisi Sakelle!”

kikeblogibanner

Milloin viimeksi olit huippukunnossa ja miten silloin treenasit?

Olin viimeksi kovassa kunnossa vuonna 2011. Silloin keväällä pelasin ammatikseni ja me treenattiin päivittäin ja pelejä oli 3 viikossa. Huilipäiviä kuukaudessa tuli 2 kpl. Päivässä tuli reeniä aina nelisen tuntia, kuntopyörää ja punttia ennen jäätä ja sitten jälkivenyttelyt päälle. Kesäisin treenit oli aina kahdesti päivässä. Raskastahan se oli kun ikää tuli. Kahdesti päivässä oli rankkaa settiä.

Mistä tietää, että on huippukunnossa?

Se on vähän monimutkainen juttu. Joskus tiesi että on huippukunnossa, mutta peli ei silti kulkenut odotetulla tavalla. Sitten kysymys tai epäily heräsi nopeampaa että onkohan sitä kunnossa. Parhaimpina kausina en välttämättä ollut kauhean hyvässä tikissä, mutta silti onnistuin ja sain pelata niin paljon kun jaksoin ja pelikunto tuli sitä kautta. Huippukunto voi tuntua monella eri tavalla. Itseluottamuksella on iso merkitys ja sen pitää olla kohillaan. Jos ei ole itseluottamus kohillaan niin sillon ei hyväkään kunto auta tekemään tulosta. Vaikka olisi huippukunto ja itseluottamus, mutta jos siviilipuolen asiat on päin prinkkalaa, niin silloin menee huonosti myös peleissä. Toisaalta osalla on mennyt kaikki päin ”peetä” ja silti menestyy. Mutta minulla ainakin koko paketti ratkaisee.

Mitä urheilu on sinulle antanut?

Tietenkin älyttömästi hyviä kokemuksia ja hyviä kavereita ja tuttuja ympäri maailmaa. Suomi, Ruotsi ja Tsekit on sellaisia maita, joista on tullu hyviä pelikavereita. Hyviä reissuja on ollut ja olen saanut pärjätäkin hyvin. Pari mestaruutta on sellaisia kokemuksia, joita ei unohda ikinä. On hyvä muistella niitä hyviä hetkiä ja onnistumisia myöhemmin, jos on vaikeita kokemuksia. Nykyisessä myyntityössä Kiinteistömaailmassa kiinteistövälittäjänä on kiekkotaustasta tosi paljon hyötyä. Kiekosta sai hyvän pohjan tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, koska kiekossa työporukka vaihtuu koko ajan. Kopissa saattoi vieruskaveri vaihtua aivan yhtäkkiä. Nämä yhteistyötaidot auttaa haastavien asiakkaiden kanssa tosi hyvin nykyisessä työssä.

Olen saanut 10 vuotta liigakokemusta ja lisäksi Ruotsissa sain pelata kuusi vuotta, eli yhteensä 16 vuotta ammattilaisena on ollut hyvä kokemus. Kaikki mitalit on jäänyt eniten mieleen: 1 pronssi Lukossa, Kärpissä hopea 2003, kultaa 2004, 2005.

Mikä urheilussa on helppoa?

Tietenkin normitöihin verrattuna työpäivän lyhyys on helppoa. Sapuskat reenien jälkeen tarjoiltiin valmiina ja itse ei tarvinnut huolehtia mistään. Helppoa elämää.

Miten nyt tykkäät liikkua?

Nyt en urheile ollenkaan. Yritin käydä salilla, mutta kun tarkoitusta urheilulle ei ole niin se on jäänyt. Mietin, että miksi kävisin, kun koko elämäni olen siellä jo käynyt. Tavoitteellisuus puuttuu. Golfia pelaan kesäsin. Viime talvena ostin sukset ja ehin hiihtää 10 kilometriä. 🙂

golf

Mikä on tällä hetkellä vaikeaa? Mistä löydät motivaation?

Työ vie aamusta iltaan ja poitsu syntyi tänä keväänä. Vauva vaatii huomiota aamusta iltaan ja mielelläänhän minä vietän poikien kanssa aikaa. Jesseä (5vuotta) pitää vielä lisäksi kuskata harrastukseen.

Mitä ajattelit ensin, kun Matkaa Tervahiihtoon sinulle ehdotettiin?

Mää aattelin, että tuohan vois olla hyvä kun olin sitä hiihtoa koittanut. Tästä vois pikkuhiljaa alkaa sitten taas reenaamaan. Jos sais kicksejä muutenkin niin ois tosi hyvä. Kokonaispaketti alkoi kiinnostamaan.

Mitä odotat tältä projektilta?

Eipä tässä muuta, sais hiihettyä läpi sen 37km ja pääsis parempaan kuntoon. -Niin ja etten palijo häviäis Sakelle. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *