TULE VALMENTAJAKSI XC PARTYN TIIMIIN!

XC Party on aktiiviliikkujien, valmentajien, yrittäjien ja urheilijoiden muodostama yhteisö, joka järjestää liikunta- ja urheiluleirejä sekä verkko- ja monimuotovalmennuksia ympäri Suomen. XC Partylaiset liikkuvat ja urheilevat kemufiiliksellä! Kutsumme urheilijoitamme ja valmentajiamme XC Party Mastereiksi.

Millainen valmentaja XC Party Master on?

Aktiivinen ja inspiroivia monilajiosaaja, jolla on kokemusta ohjaamisesta ja valmentamisesta sekä halu innostaa, valmentaa, aktivoida ja liikuttaa erilaisia liikkujia. Virtuaalivalmennustaidot sekä liikunta-alan koulutus ovat iso plussa. Fysiikkavalmennuksessamme alan koulutus on pakollinen. Teemme työtä tiimissä, tavoitteena jatkuva oppiminen ja kestävän liikunnallisen elämäntavan ja liikunnan ilon levittäminen.

Miten valmennukset järjestetään?

Virtuaalisesti verkon välityksellä ja/tai konkreettisesti paikan päällä. Valmentajien ja valmennettavien muodostama tiimi tukee toisiaan matkalla kohti tavoitteita sekä jakaa tietoa ja osaamista avoimesti. Käytössämme on Discendum Priima valmennuspankki, johon olemme koonneet kattavan paketin valmennusmateriaalia eri lajeihin. Käytämme ketterästi erilaisia somealustoja vuorovaikutukseen yhteisön kanssa.

Teemme yhteistyötä Himos Epic MTB:n kanssa, jonne lähdemme kisaamaan myös ensi kesänä 2021. Järjestämme Himokselle valmistavan leirin ja valmennuksia eri paikkakunnilla.

Minne?

Tällä hetkellä suurimmat hubimme ovat Jyväskylässä, Rovaniemellä, Oulussa ja Helsingissä, mutta olemme kiinnostuneita myös muualla asuvista osaajista.

Millaista valmennusta?

Monipuolista, hyvinvointi edellä etenevää verkko- ja monimuotovalmennusta ryhmille sekä perinteistä yksilövalmennusta. Kohderyhmänä ovat  aloittelijat, edistyneet kuntoilijat ja kilpaurheilijat polkujuoksussa, maastopyöräilyssä ja hiihdossa. Valmennuksen ohella voi ilmoittautua mm. ryhmäharjoitusten, leirien sekä erilaisten verkkoluentojen ja kurssien vetäjäksi. Kehitämme mielellään uutta ja teemme nopeita kokeiluja lajien parissa.

”XC Party on paineeton tila oppia ja kokeilla uusia asioita!” XC Party Master Irina Nousiainen

Hyvinvointipalvelut Riikka Tulppo verkkovalmentaa Trail Teamissa, leireillä sekä K18 Liikuntaleikkikoulussa Oulussa. Riikka on meidän lempeällä, mutta jämäkällä otteella valmentava, polkujuokseva ja metsäjoogaava Masteri.

Esimerkkejä XC Partyn tämänhetkisestä tarjonnasta:

SKI TEAM 2021 on hiihdon ryhmävalmennus, jonka tavoitteena on kunnon kohotus tai massahiihtoihin ja hiihtokilpailuihin osallistuminen. Valmennus tapahtuu etänä Facebook-ryhmässä. Valmennukseen sisältyy myös konkreettisia tekniikkatreenejä ja hiihtoharjoituksia kahdesti kuussa.

TRAIL TEAM 2021 päälajit ovat maastopyöräily tai polkujuoksu, mutta valmennuksiin osallistuva voi olla myös kaikesta luontoliikunnasta ympäri vuoden nauttiva elämysten etsijä. Trail Teamin harjoitukset ovat kahdesti kuussa Rovaniemellä, Jyväskylässä ja Oulussa.

XC-PARTY KLUBI tuo yhteen hiihdon, maastopyöräilyn,  polkujuoksun ja muun kestävyysliikunnan harrastajat ympäri Suomen. Järjestää verkkoluentoja ja yhteisharjoituksia sekä tarjoaa erilaisia klubi-etuja (innostava yhteisö, asusteet, alennukset leireistä ja valmennusmaksuista, voitelukoulut..). Klubitreenit ovat kerran kuussa eri paikkakunnilla.

SPORTTILEIRIT  Talvikemut Ylläksellä, Hiihtokemut Syötteellä, Syyskemut Syötteellä ja mitä muuta?

MITÄ HYÖDYN MASTERIUDESTANI?

Saat uusia asiakkaita, verkostoja, osaavien Mastereiden tuen ja yhdessä tekemällä opit uutta eri lajeista. Meillä on mahtava osaavien tekijöiden porukka ja hyvä yhteishenki. Olemme kaikki erilaisia, mutta elämme ja hengitämme kestävyysurheilua ja luontoliikuntaa toisiamme tsempaten.

Hakuaika

Alkaen 28.12.2020 kunnes löydämme sopivat henkilöt.

Kysymykset ja hakemukset

Päivi Lohikoski: paivi.lohikoski@directora.fi

Voit myös kysellä kokemuksia ja tietoja muilta XC Party Mastereilta.

SporttiOravat ovat XC Partyn valmennuksen kokeneinta osastoa. Jani ja Maija Oravamäki valmentavat osaavalla ja kokeneella otteella K18 Liikuntaleikkikoulussa, lähitreeneissä Oulussa sekä leireillä ja ovat itse meritoituneita ja kokeneita kestävyysurheilijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *