Ale!

MTB verkkovalmennus elokuu (perustaso)

29.00

Kaipaatko sisältöä kesän treeneihin? Haluatko kehittyä uudelle tasolle maastopyöräilijänä? Tämä on helppo valmennusohjelma, joka  sopii aloittelijoille ja heille jotka ovat harrastaneet kestävyysliikuntaa yhtäjaksoisesti noin 2-5 vuotta. Tämä ohjelma mahdollistaa myös tapahtumiin osallistumisen. Näissä treeneissä harjoittelet itsenäisesti oman aikataulun mukaisesti ammattivalmentajien suunnittelemilla ohjelmilla.

Valmennuksen sisältö

  • Ammattivalmentajan tekemät ohjelmat ja hyviä vinkkejä maastoajoon. Opit myös pyöristä, maastopyöräilyn alalajeista sekä alan keskeistä sanastoa.

Kaipaatko sisältöä kesän treeneihin? Haluatko kehittyä uudelle tasolle maastopyöräilijänä? Tämä on helppo valmennusohjelma, joka  sopii aloittelijoille ja heille jotka ovat harrastaneet kestävyysliikuntaa yhtäjaksoisesti noin 2-5 vuotta. Tämä ohjelma mahdollistaa myös tapahtumiin osallistumisen.

Valmennuksen sisältö

  • Ammattivalmentajan tekemät ohjelmat ja hyviä vinkkejä maastoajoon. Opit myös pyöristä, maastopyöräilyn alalajeista sekä alan keskeistä sanastoa.

Käytössäsi on Priima oppimisympäristössä:

    • Kuntopiireihin- ja voimaharjoitteluun ohjeet ja videoita
    • Kehonhuolto-ohjeita
    • Pyörän huoltoon ja tuunaukseen ohjeet ja videoita
    • Ohjeita terveelliseen ruokavalioon

Valmentaja

XC Party Grand Master Susanna Ylinen on liikuntatieteellisestä valmistunut alan opettaja, valmentaja ja kokenut kestävyysurheilija. Susanna on lämmin, leijonan sydämellä varustettu liideri ja kannustava valmentaja, joka työskentelee liikunnanopettajana. Monipuolisesti liikkuva Susanna on myös Salomon Racing teamin polkujuoksija sekä rautainen MTB -kuski. Hän on mm. kesän 2019 Buff Trail Tour voittaja ja Tahko MTB 120km sekä Himos EPIC MTB voittaja.

Susanna Ylinen oikealla on kokenut liikunta-alan ammttilainen ja valmentaja.

Haluatko maksaa ePassilla tai Smartumilla?

– Maksa valmennus ko.palvelussa ja lähetä siitä meille kuitti info@xcparty.fi. Pääset sisään valmennukseen seuraavana arkipäivänä.

Nämä auttavat Sinua valitsemaan itsellesi tavoitteidesi mukaisia palveluita ja tuotteita. Useimmat palveluistamme sopivat kuitenkin kaikentasoisille. Olethan rohkeasti yhteydessä suoraan valmentajiin, mikäli sinulla herää kysymyksiä!

Helppo

Sopii aloittelijalle. Sinulle, joka haluat liikunnasta hyvinvointia ja jaksamista arkeen. Autamme sinua saamaan liikkumisen rutiiniksi ja osaksi arkea.

Keskitaso

Harrastat jo kestävyysliikuntaa, ja haluat olla nopeampi, ketterämpi ja kestävävämpi.

Vaativa

Sinulla on jo kestävyyspohja ja nyt teroitetaan kunto timanttiseksi.