UUTISET – Valmistaudumme hiihtokauteen 2020-2021

Liity mukaan hiihtotiimiin! XC Party Ski Team on vauhdissa!

Haluatko kohottaa kuntoasi talven hiihtolenkeille tai haaveiletko massahiihtoon tai hiihtokilpailuihin osallistumisesta? Haaveile itsellesi jotain hurjaa tai melko hurjaa ja lähde toteuttamaan haave Joni Sepän tai  Ida Meriläisen tiimissä!

Suljetussa verkko-opintoympäristössä on sinulle tarkoitettuja luentoja ja ohjevideoita ja esimerkkejä voima-, liikkuvuus- ym. treeniin. Saat ohjelman, josta valmentajan kanssa suunnittelette sinulle sopivan kokonaisuuden. Saat palautetta viikottain Facebook -ryhmässä.

Sisältö

  • Treeniohjelmat hiihtoon erilaisille tavoitetasoille: kuntohiihtäjä, maratonhiihtäjä, kilpakuntoilija
  • Palautteet,  ohjeet, tsemppi ja keskustelut Facebook –ryhmässä
  • Kuntopiiri-, liikkuvuus- voima- ym. ohjeet ja muuta harjoitussisältöä Priima oppimisympäristössä
  • Innostavan tiimin tuki

Hinta: 297€ sis.alv. (3kk:n jakso)

Ilmoittautuminen

[metaslider id=6114]

Ski Camp Syöte

Ski Camp tulee taas Pikku-Syötteelle! Leirillä tehdään kehittäviä hiihtotekniikkaharjoituksia, vauhtikestävyysharjoituksia sekä haetaan tuntumaa perustreeniin. Järjestämme aina myös kehonhuoltoa ja muuta kivaa oheisohjelmaa. Voit valita itsellesi sopivan ryhmän harjoituksiin.

Kenelle?

  • Sunnuntaihiihtäjät ja aloittelijat ”Haluan löytää hiihdon ilon, opetella perustekniikoita sekä hiihtää rauhallisesti luonnosta nauttien.”
  • Kuntohiihtäjät  ”Osallistun pariin massahiihtoon talvessa ja haluan oppia parempaa hiihtotekniikkaa sekä tehdä reippaita lenkkejä itseäni haastaen.”
  • Kilpakuntoilijat ”Harjoittelen tavoitteellisesti ja osallistun useisiin kisoihin talvessa. Haluan kehittyä aikuisurheilijana.”

Haluatko osallistua koko perheellä lasten kanssa? Kysy perhetarjousta Janilta: SporttiOravat@gmail.com

Leiri alkaa perjantaina 3.12. 2021 infolla Hotelli Pikku-Syötteellä ja leiri päättyy 6.12. yhteiseen itsenäisyyspäivän lounaaseen. 

Sisältö

Hintoihin sisältyy täyshoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä leirin ohjelma.

Leirillä on ohjelmassa laadukkaiden hiihtoharjoitusten lisäksi inspiroiva luento ja ryhmätyöskentelyä hiihtoon ja kestävyysharjoitteluun liittyvästä aiheesta. Voit toivoa aihetta ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinnat ja ilmoittautuminen

  • Majoitus 4h ryhmähuoneessa (4hlöä 336€, 2hlöä 366€)
  • Majoitus 2hh standard (2hlöä 372€, 1hlö 432€)

Huom!

Leirille on rajallinen määrä paikkoja. Valmennusmaksu laskutetaan n. viikkoa ennen leiriä ja majoitus maksetaan normaalisti hotellilla. Leiri ei sisällä tapaturma- eikä muita vakuutuksia.

Hiihtomylly

Hiihtomyllyssä harjoitellaan monipuolisesti jo ennen lumen tuloa. Treenit suunnitellaan niin, että sekä aloittelija että kokenut kestävyysliikkuja saa uutta oppia ja hyötyä harjoitteluun. Lähitreenit starttaa lokakuussa ja kelin mukaan joko hiihdetään tai harjoitellaan sauvarinteessä. Hiihtomylly käynnistyy, kun tiimissä on vähintään viisi osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan täältä

Ryhmän aloitukseen tarvitaan min. 5 osallistujaa.