Uutisia – ainutlaatuisia liikuntapalveluja ja huipputyyppejä!

XC Partyissa tapahtuu nyt niin paljon, että listaamme kaikki uutiset tähän kuvablogiin. Tsekkaa uudet Masterit, meidän ainutlaatuiset XC -liikuntapalvelut ja lähde mukaan meidän kemuihin!

Arto Tikkala ja Lieven De Rycke MTB -valmennustiimiin sekä leirikoutseiksi  14.-16.2.2020

Arto ja Lieven ovat uusia Mastereita XC Partyssa ja viettävät marras-joulukuussa aikaa treenaten Kanarialla.

Tuorein XC Party Master Laihialta, Arto Tikkala on vahvistus MTB -verkkovalmennustiimiin. Arto vetää yhteislenkkejä ja tekniikkakouluja kotiseudullaan sekä Oulussa. Erityisesti Arto haluaa keskittyä kuskien ajoasentoihin ja pyörien säätöihin, jotka vaikuttavat todella paljon ajokokemukseen.

Leirikoutsin elämää hän pääsee maistamaan helmikuun Ystäviä ja Multisporttia leirillä 14.-16.2.2020, yhdessä ystävänsä Lievenin kanssa.

Piccujoululenkki hiihtäen Oulussa 30.11. Sankivaarassa

Sauvarinnetreeni on siirtynyt Force Majour -tyyppisistä syistä jo kaksi kertaa. Nyt se on kuitenkin 30.11.2019! Ja saamme tehdä sen lumimäärästä päätellen hiihtäen. Semper tarjoaa piparit, SporttiOravat lenkin ja Directora glögit. Lenkki on maksuton! Tervetuloa vaikka tonttuasussa! 🙂

XC Party Ski Camp 6.-8.12.2019

Ilmoittautuminen hiihtoleirille on nyt käynnissä 22.11. saakka. Leirillä tehdään innostavia yhteislenkkejä ja hiihtotekniikkaharjoituksia sekä lauantaina ryhmästä riippuen erilaisia vauhtikestävyysharjoituksia. Lauantaina on myös hyödyllinen luento ja työpaja aikuisurheilijan palautumisesta.

  • Aloittelijat ”Haluan löytää hiihdon ilon ja opetella perustekniikoita sekä hiihtää rauhallisesti luonnosta nauttien.”
  • Kuntohiihtäjät  ”Osallistun yhteen tai kahteen massahiihtoon talvessa tai hiihdän ylittääkseni itseni. Haluan oppia parempaa hiihtotekniikkaa ja tehdä myös reippaita lenkkejä.”
  • Kilpakuntoilijat, Masters -hiihtäjät ”Harjoittelen tavoitteellisesti ja osallistun useisiin tapahtumiin talvessa. Haluan kehittyä urheilijana.”

Leiri alkaa perjantaina 6.12. 2019 klo 13.00 infolla Hotelli Pikku-Syötteellä ja leiri päättyy 8.12. klo 13.00 yhteiseen lounaaseen. 

Lue lisää tästä!

Polkujuoksun verkkovalmennustiimit käynnistyvät jälleen jo alkuvuodesta. Välitavoitteena sinulla voi olla massahiihdot, josta ponnistamme yhdessä kohti kesän polkujuoksutapahtumia. Päätapahtumana meillä on jälleen Pyhä Tunturimaraton, Tunturipuolikas sekä Tunturikymppi 15.8.2020.

Polkujuoksutiimit starttaavat kohti kesää 2020

  • Team 1 Maija Oravamäki, kilpakuntoilijat, kokeneet polkujuoksijat, maratonille tähtäävät
  • Team 2Anu Junnila, aloittelijat ja lyhimmille matkoille tähtäävät
  • Team 3 – Susanna Ylinen, aloittelijat, harrastajat ja multisporttaajat
  • Team 4Riikka Tulppo, elämysliikkujat, kuntoilijat, kilpakuntoilijat

XC Party Mastereiden rooli kuvastaa sitä, että he ovat omien lajiensa konkareita, innostavia vaikuttajia ja valmennettavista kannetaan aidosti huolta. Palautetta tulee ryhmässä paljon. Suljetulla keskustelupalstalla voi kysyä mitä vain lajiin liittyvää ja suljetussa oppimisymoäristössä on kattava pakkaus tietoa harjoittelusta. Lue lisää täältä! 

MTB Summer 2020 verkkovalmennukset

Tervetuloa mukaan innostaviin yhteisöllisiin verkkovalmennustiimeihin matkalla kohti kesän 2020 kovaa kuntoa! Teemme elämyksellisiä yhteislenkkejä eri puolella Suomea ja tutustumme kattavaan verkkovalmennusmateriaaliin suljetussa oppimisympäristössä.

Päätapahtumana tiimeillä on Himos Epic MTB, johon 20 ensimmäistä valmennettavaa saa ilmaiset osallistumiset somenäkyvyyttä vastaan. Matkalla välitavoitteena sinulla voi olla myös massahiihdot. Hiihto on erinomaista harjoittelua MTB -kuskille!

Lue lisää tästä!

Maija on nyt Salomon Ambassador

Maija päätti jättää Salomon Racing Teamin ja jatkaa nyt Salomon Ambassadorina, mutta mikä parasta, hän jatkaa valmentajana meidän verkkovalmennuksissa! Maijan tonttia ovat kilpakuntoilijat ja täydelle Pyhä Tunturimaratonille tähtäävät henkilöt. Massahiihdot sopivat erinomaisesti polkujuoksijan ohjelmaan ja niinpä myös Maija viihtyy paljon suksilla talvisin.

K18 Lumileikkikoulu jatkuu Oulussa 7.1.2020

Lumileikkikoulussa kokeillaan mukavassa porukassa mm. ampumahiihtoa, talvitriathlonia, hiihtoa sekä villasukkajuoksua. Lue lisää tästä!

 

Jouluksi sporttilahja? Mitäpä, jos ilmoittaisit puolisosi verkkovalmennustiimiin tavoitteena ensi kesän MTB – tai polkujuoksukemut? Tai Oulussa K18 Lumileikkikoulu? Tämä on lahja, joka on sekä luontoystävällinen että tuo hyvää mieltä ja oloa! Lue lisää tästä!

Ystäviä ja multisporttia -leiri aktiiviliikkujille ja kilpakuntoilijoille!

Ystäviä ja multisporttia -leirillä lajit ovat MTB, polkujuoksu ja hiihto (p/v). Voit valita leirillä harjoitukset fiiliksen mukaan eri lajeista, tai keskittyä vain yhteen lajiin. Lauantaina illalla saamme tutustua Lieveniin, kun on vuorossa hänen ainutlaatuinen luento ”Kuinka minusta tuli urheilija?”.

Tervetuloa ystävänpäivänviikonloppuun läheisten kanssa tai yksin, rakkaimpien outdoors -lajien pariin pe 14.- su 16.2.2020 Syötteen tykkylumimaisemiin! Leirillä on täyshoito ja inspiroivaa ohjelmaa koko viikonlopun. Valmentajina leirillä ovat alansa huiput: kannustavat ja innostavat SporttiOravat Maija Oravamäki Riikka Tulppo ja MTB -kuskit Lieven De Rycke ja Arto Tikkala!

Lue lisää tästä!

Nähdään! Sporttisin terveisin

XC Party Masterit

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *