Trail Team 2022

Trail Team 2022 – poluille hyvinvoivana, vahvempana, ketterämpänä ja kestävämpänä

Trail Teamissä harjoitellaan monipuolisesti hyvinvointi edellä. Tavoitteesi voi olla parempi jaksaminen arjessa, pitkä vaellus, ensimmäinen polkujuoksukisa, ultra tai voit olla kaikesta luontoliikunnasta nauttiva elämysten etsijä.

Haaveile itsellesi jotain hurjaa ja innostavaa ja toteuta se kokeneiden verkkovalmentajiemme Riikka Tulpon, Susanna Ylisen tai Satu Puolakan avulla! Tavoitteesi voi olla juosta 5km, 50km, me autamme sinua harjoittelemaan kestävästi, hauskanpitoa unohtamatta.
Miltä tuntuisi juosta tai patikoida tunturista toiseen ja takaisin?  Ylittää itsesi polkujuoksukisassa? Haaveile itsellesi jotain hurjaa ja innostavaa ja toteuta se kokeneiden verkkovalmentajiemme Riikka Tulpon, Susanna Ylisen tai Satu Puolakan avulla!

XC Partyssa valmentaa vain koulutetut ja osaavat valmentajat

Kantavana voimana meillä on valmentajien intohimo työhönsä, ammattitaito ja liikunta-alan koulutus sekä kokemus ohjaamisesta ja valmentamisesta. Nyt valmentajana on myös liikunnanohjaaja, ultrajuoksija Satu Puolakka. Susanna ja Riikka ovat lisäksi itse monipuolisesti eri lajeissa urheilevia ja menestyviä kestävyysurheilun konkareita.

Valmennuksemme tapahtuu tiimissä, jossa on mukana valmentajasi ja muut valmennettavat. Lisäksi Facebookissa meillä on kaikkien koutsien ja valmennettavien oma ryhmä. Tietoa, kokemuksia ja osaamista jaetaan avoimesti ja kaveria kannustaen. Tavoitteesi voi olla kunnon kohottaminen tai kesän tapahtumiin osallistuminen, tiimi tukee sinua matkalla kohti tavoitettasi.

Valmentajina XC Masterit Riikka Tulppo (etä) ja Susanna Ylinen (etä- ja hybridi) sekä Satu Puolakka (etä)

Tervetuloa mukaan!

Trail Teamin lähitreenit sopivat sekä hiihtäjille, maastopyöräilijöille että polkujuoksijoille.

Valmennus tiimissä sisältää

Suljetussa ympäristössä

 • Ammattivalmentajan tuen ja palautetta ryhmässä
 • Eritasoiset treeniohjelmat ja ryhmän tuen erilaisiin elämäntilanteisiin
 • Kuntopiireihin- ja voimaharjoitteluun päivittyvät ohjeet ja videoita
 • Luentoja kestävyysharjoittelusta
 • Kehonhuolto-ohjeita
 • Juoksutekniikkaan ohjeita
 • Ravitsemusluentoja ja ohjeita terveelliseen ruokavalioon
 • Innostavia ja hauskoja kuukausihaasteita

Hinta

 • 120€/kk lähitreenin kanssa. 1 lähitreeni per/kk. Ulkopuolisille 25€/treeni, klubijäsenille 20€/treeni.

 • 99€/kk etävalmennus

Voit aloittaa valmennuksen milloin vain. Valmennus jatkuu ainakin syksyn 2022 viimeisiin tapahtumiin saakka, mutta voit keskeyttää sen milloin vain, jos homma ei kohdallasi toimikaan.  Maksat vain valmennuksesta kuluvalta kuukaudelta. Liittymiin tiimiin on siis riskitöntä!

Suomen luonto inspiroi ja innostaa. Haluatko pystyä juoksemaan 5km, 10km tai satasen tuntureilla? Haaveiletko kehittymisestä maastopyöräilystä? Liity mukaan Trail Teamiin ja tee haaveistasi totta yhdessä meidän kanssa!

Tervetuloa mukaan!

Valmentajien yhteystiedot

Susanna Ylinen: ylinen.susanna@gmail.com, 0443067070

Riikka Tulppo: rthyvinvointipalvelut@gmail.com, 0400831667

Yhteislenkeillä kaveria ei jätetä ja kokeneet valmentajamme auttavat tasoittamaan pahimmat mäet, kivikot ja juurakot.
Lajeina tiimivalmennuksissa ovat kaikki outdoors -lajit esimerkiksi MTB, polkujuoksu ja hiihto.

Ilo, leikkimieli ja kemufiilis ovat meidän valmennustiimien kantavia voimia! Treenit optimoidaan elämäntilanteeseen sopivaksi ryhmän ja ammattivalmentajien tuella.

Tervetuloa mukaan!

XC Party Master Maija ja Riikka haastattelussa Pyhä Tunturimaratonilla 2019

XC Party Hero Sanna-Lena haastattelussa vuonna 2019

Palautteita aiemmista valmennuksista

 • ”Kunto on noussut ja jaksaa.”
 • ”Maijan ja Riikan valoisat persoonat täydentävät valmennuksessa ihanasti toisiaan. Lisäksi teidän kaikkien kolmen hyvät neuvot ja vastaukset moniin kysymyksiin ovat olleet todella antoisia. Ja aina kaikkeen ei tarvi sanojakaan; esimerkistäkin voi oppia. Teille kaikille on selvää, että edistyminen niin urheilussa kuin elämässä tapahtuu positiivisuuden kautta. Tämän verkkovalmennuksen myötä vanha välillä enemmän, välillä vähemmän miellyttävä tai vastenmielinen juoksuharrastukseni sai puolessa vuodessa ihan uuden, upean, nautittavan luonteen.”
 • ”Sekä kestävyysominaisuudet että vauhti ovat parantuneet. Mikä vielä tärkeämpää, luottamus omaan kehoon ja juoksusuoritusten tekemiseen on kasvanut huimasti!”
 • ”Peruskestävyys, mäkijuoksu on parantunut.”
 • ”Oikein hyvä setti, joka jalostui je kehittyi loppua kohden. Videot ja kuvat lisäsivät yhteisöllisyyttä. Kannustava ja positiivinen tunnelma läpi valmennuksen.”
 • ”Pk-lenkeillä tuli nopeampi vauhti.”
 • ”Pidemmät juoksulenkit sujuvat vaivattomammin. Keskivartalovoima on lisääntynyt.”

Tervetuloa mukaan!

Tutustu myös leireihimme

 • Klassikkomme uusilla mausteilla: elämäsi hiihtokauden avaus!