Virtuaalitiimeillä tavoitteena Himos EPIC MTB tai Pyhä Tunturimaraton

Virtuaalitiimeissä tehdään töitä jo monella työpaikalla, mutta kuinka usein valmentaudutaan juoksu- tai MTB -tapahtumiin verkossa tiiminä? Nyt se on mahdollista! Ensi kesänä 15.8.2020 on XC Party verkkovalmennusten kohokohta niin MTB kuin polkujuoksutiimeilläkin.

Verkkovalmennuksissa on lukemattomia etuja

  • Se on joustavaa, ajasta ja paikasta riippumatonta. Sopii perheelliselle ja ruuhkavuosissa elävälle.
  • Verkossa on matalampi kynnys kysyä asioista, joista muuten ei tulisi keskusteltua.
  • Vastausta on mahdollista miettiä huolella.

Parasta on kenties se, että verkossa voi tutustua samanhenkisiin ihmisiin eri paikkakunnilta sekä jopa eri maista.

Palvelumme on verkko-oppimisfoorumi Priimaan rakennettu kestävyysliikunnan verkkokurssi, johon sisältyy monipuolinen kattaus ohjeita ja tietoa eri muodoissa.

Sisältö

Valmennuksessa saa treeniohjelmat, luentovideoita, kuntopiiriin ohjeita kotona tai salilla tehtäväksi, ravitsemusvinkkejä sekä ohjeita kehonhuoltoon ja venyttelyyn videoina. Sekä polkujuoksussa että maastopyöräilyssä lajitekniikan hallinta ja asennot ovat tärkeitä, ja niinpä myös näihin teemoihin syvennytään videoiden ja keskustelujen avulla.

Myös varusteisiin ja tapahtumaan valmistautumiseen perehdytään sekä kirjallisten ohjeiden että valmentajien antamien vinkkien pohjalta. Maastopyöräilyssä oma lukunsa on pyörän huolto, speksaus ja tuunaus.

Taustaa

XC Party verkkovalmennukset ovat jatkoa, viestinnän ekspertti Päivi Lohikosken Directorasta, SporttiOravien eli Oravamäen kestävyysurheilijapariskunta Janin ja Maijan monille yhteisille projekteille kestävyysurheilun parissa.  Aina kun he ovat päättäneet kokeilla jotain uutta, tulee mukaan myös muita  ilon kautta operoivia urheilijoita ja valmentajia, kuten Anu Junnila, Susanna Ylinen, Lieven De Rycke, Mikko Lepola, Keijo Vehkakoski, Arto Tikkala, Antti Kuitto sekä valmentaja Riikka Tulppo.

Valmennusten pilotti, NUTS House tehtiin 18.2.-15.8.2019  n. 20 osallistujan voimin ja hyvän palautteen perusteella päätimme tehdä seuraavasta setistä vieläkin paremman ja lisätä palveluun runsaasti yhteislenkkejä ja ajo-opetusta.

XC Party on rento, kemufiiliksellä toimiva, mutta tasokas matalan kynnyksen valmennusfoorumi, jossa on tavoitteena yhteisöllinen matka kohti kesän polkutapahtumia, päätavoitteena Himos Epic MTB  tai Pyhä Tunturimaratonin eri matkat. Tarjoamme motivoivat ryhmät kilpakuntoilijoille ja aloittelijoille.

XC Party verkkovalmennustiimeissä valmentavat

MTB -tiimit

Team  1 – Kilpakuntoilijat, kokeneet kuskit, polkujuoksu & MTB yhdistelijät (valmentaja Susanna Ylinen)

Team 2 – Harrastekuskit, vasta-alkajat, kaikista kestävyyslajeista kiinnostuneet. (Valmentaja Anu Junnila)

Molemmissa tiimeissä harjoitellaan monipuolisesti ja talvella on mahdollisuus panostaa kunnolla esimerkiksi hiihtoon.  Kesällä voit tavoitella onnistuneita suorituksia myös  polkujuoksukisoissa. Kysy lisää tietoa valmentajilta! He ovat myös itse monipuolisesti eri lajeissa urheilevia ja menestyviä kestävyysurheilun konkareita.

anu.huippumoodi@gmail.com tai ylinen.susanna@gmail.com

Valmennuksen hinta on vain 95€/kk

Ilmoittaudu mukaan tästä. Valmennuksen kesto: 7.1.-15.8.2020.

Polkujuoksutiimit

Team 1 Maija Oravamäki, kilpakuntoilijat, kokeneet polkujuoksijat, maratonille tähtäävät ”Ylitä itsesi kehittämällä kestävyyskuntoa, juoksuvauhtia- tekniikka ja voimaa!”

Team 2Anu Junnila, aloittelijat ja lyhimmille matkoille tähtäävät ”Löydä kestävyysliikunnan ilo ja aloita polkujuoksu turvallisesti innostavassa valmennuksessa!”

Team 3 – Susanna Ylinen, aloittelijat, harrastajat ja multisporttaajat ”Löydä aikaa lasten kanssa ja arjessa liikkumiseen!” 

Team 4Riikka Tulppo, polkujuoksun harrastajat

XC Party Mastereiden rooli kuvastaa sitä, että he ovat omien lajiensa konkareita, innostavia vaikuttajia ja valmennettavista kannetaan aidosti huolta ja palautetta tulee paljon. Suljetulla keskustelupalstalla voi kysyä mitä vain lajiin liittyvää.

Maaliskuussa valmennusten teemana on ravitsemus. Saamme hyviä vinkkejä ravitsemukseen liittyen.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

XC Party Mastereista Maija, Susanna ja Jonne Seppänen osallistuivat Pyhä Tunturimaratoninmatkoille kesällä 2019. Maija on voittanut kisan kahtena kesänä peräkkäin ja kesällä 2019 Maijalta tuli uusi reittiennätys. Maija on tiimin kokenein, myös kansainvälisissä kisoissa meritoitunut urheilija, jolla on myös pitkä kokemus valmennuksesta. Myös Susanna ja Jonne ovat juosseet Pyhällä erinomaisesti. Heiltä saa hyvät vinkit Pyhän maastoihin!
Kauden 2019 valmennettavia ylitti itsensä Pyhä Tunturikympillä, Pyhä Tunturipuolikkaalla ja kokomaratonilla. Reissu oli ikimuistoinen!
Valmentaja, Salomon Racing Teamin polkujuoksija Susanna Ylinen haastattelussa Pyhä Tunturipuolikkaan jälkeen. Vaativa Pyhän rakkakivikko yllätti Susannan, mutta hän juoksi mahtavasti kolmannelle sijalle. Susannan vahvuus valmentajana on perhe-elämän ja treenin yhdistäminen ja harjoittelu yhdessä lasten kanssa.
Sanna-Lena (keskellä) ylitti itsensä Pyhä Tunturimaratonilla kesällä 2019! Reissu meni ennätyskevyesti, iloisesti rupatellen tiimikaveri Lotta Heikkerin kanssa. Maalissa oli juhlafiilikset Sanna-Lenan puolesta, niin valmentaja Maijalla kuin Riikallakin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *