XC Party Master – Keijo Vehkakoski – maastopyöräilyä ja hiihtoa pilke silmäkulmassa

Kolmas uusi Master ja kemujen tekijä on Keke Vehkakoski. Keke on matkailualan opettaja Jämsästä ja hänen intohimoihin kuuluu Outdoors -lajit. Hän on CC Ilveksen MTB -kuski ja myös aktiivinen Masters -hiihtäjä. Ensi talven kalenteriin on  jo Kekellä buukattuna useita massahiihtoja, kuten Jyväskylä Ski Marathon ja Botnia Vasan, Pirkka ja Finlandia.

Positiivinen ja energinen Keke kouluttaa luontomatkailun ammattilaisia toimimaan monialaisissa tiimeissä ja tuotteistaa uusia ulkona liikkumisen muotoja. Työnään ja harrastuksenaan hän on tuottanut pyöräily-, hiihto-, polkujuoksu- ja vaellustapahtumia sekä toiminut ohjaajana näissä lajeissa.

Keke tuntee luontoliikunnan mahdollisuudet ja hienouden sekä omien harrastusten, että opettajan työnsä kautta.
”XC Partyssä haluaisin innostaa uusia MTB -kuskeja rohkeasti baanalle ja osallistumaan pilke silmäkulmassa erilaisiin maastopyörätapahtumiin täällä Keski-Suomessa ja muuallakin.”
– Keke
Keken liikunnallisesta meiningistä kertoo Kirsi -vaimon kuvaus:

”Keijo rakensi talon keskelle koko pitäjän parhaita lenkkimaastoja. Treenit alkaa kotiovelta. Pihaan hän viritteli ”Tee se itse!” -treenipaikan mm.  vanhan trampoliinin osista. Urheilu on osa arkea ja juhlaa 😂!

Keken kemufiilis syntyy hapokkaista vedoista.

Himos EPIC MTB

Keke ja neljäs uusi MTB Master Lepolan Mikko ohjaavat tulevia verkkovalmennettavia kohti Himos Epic MTB tapahtumaa antamalla tukea kimppalenkkien ja tekniikkakoulujen muodossa. Erityisesti naisia toivotaan lisää mukaan tähän mielenkiintoiseen tapahtumaan!
Himos Epichän on aivan uudenlainen Trail –kilpailu, joka antaa osallistujilleen eeppisen kattauksen Himoksen parhaita polkuja 2 – 10km mittaisina maastokokeina.

 

Himos Epic MTB ajetaan viiden kuskin lähtöryhmissä ja minuutin väliaikalähdöin. Maastokokeiden väliset siirtymät ajetaan ilman ajanottoa palautellen ja seuraavalle maastokokeelle valmistautuen. Täysimittainen kilpailu sisältää 2 ajopäivää ja 14 maastokoetta. Tapahtumaan voit osallistua myös vain lauantaina, jolloin ajetaan toinen puolikas maastokokeista. Täysimittaisen reitin kokonaispituus on noin 80km.

Maastokokeiden lisäksi Himos Epic MTB sisältää erillisellä ajanotolla varustettuja ylämäki- ja alamäkisegmenttejä, joiden osalta palkitaan ylämäen kuningas sekä alamäen paroni, sarjakohtaisen menestyksen lisäksi. Tapahtumassa on omat sarjat myös sähkö- ja läskipyörille.

Himos Epic MTB on hauska tapahtuma, jossa  Keke on mukana talkoolaisena ja  kannustaa  osallistumaan siihen rennosti vanhojen tai uusien kavereiden kanssa kemufiiliksellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *