XC Party Master Mikko Lepola – Trail dog ilman selityksiä!

XC Party MTB Summerin yksi päätapahtuma on etappikisa Himos Epic MTB, jonka idean isä ja tapahtuman moottori on Mikko Lepola. Mikko ja Keke haluavat kannustaa yhdessä MTB -kuskeja ja erityisesti naisia tämän hienon lajin pariin ja tapahtumiin.

Meidän verkkovalmennusten Head Coachit ovat ammattivalmentajia: Susanna Ylinen kuumassa aktiiviliikkujien ja kisakuskien ryhmässä. Anu Junnila  aloittelijoilla ja vähän ajaneilla. Keken ja Mikon ajokouluihin ja lenkeille pääsee Anun ja Susannan valmennettavat sitten Himoksen ja Jämsän mahtavilla reiteillä!

Tehdäänpä Mikolle pieni haastattelu!

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen liikunnan sekakäyttäjä ja -ohjaaja Jämsästä. Pohjalla minulla on vahva voimaharjoittelutausta, joka on sekoittunut sujuvasti kaikkeen muuhunkin tekemiseen. Olen töissä prosessiteollisuudessa automaatioasiantuntijana ja työnsuunnittelijana. Mottona toimii: kun tekee kaikkea sopivasti niin ei ole missään hyvä. 🙂

Mikon ajokoulussa juurakot ja kivikot tasoittuvat helposti ajettaviksi. Ajokoulut ja yhteislenkit  ovat osa  XC Party Summer 2020 MTB valmennuksia, jotka starttaavat vuodenvaihteessa kohti Himos Epic MTB tapahtumaa ja muita kesän XC -kemuja..

Mikä on MTB:n rooli elämässäsi?

Maastopyöräily on ollut eniten kotiaikaa verottava harrastus viimeiset  15 vuotta. Vahvuudet lajissa löytyy enemmänkin ajotekniikkapuolelta, vaikka nopeuttakin olen yrittänyt viime vuosina lisätä. Minulla ei ole oikeastaan minkäänlaista kilpailuviettiä, tykkään taistella enemmänkin itseäni vastaan.

Suurin urheilujuhla minulle koittaa itseni voittamisesta, kun saa raastettua vähän enemmän kuin ennen. Oli päällä sitten kisatrikoot tai treeniverkkarit.

Mikko nauttii itsensä haastamisesta ja voittamisesta, mutta kilpailuihin hän suhtautuu rennosti.

Mikä on roolisi Himos Epic MTB:ssä

Roolini Himos Epic MTB:ssä on nykyään vastata kilpailullisesta toteutuksesta. Aikanaan tapahtuman ja kilpailuformaatin luominen oli pääosin minun aikaansaannos, mutta kunniaa ja haukkuja en siitä halua kerätä. Ideoita kertyi niin tutuilta kuin seurakavereiltakin, ne tarvitsi vain yhdistää toimivaksi kokonaisuudeksi.

Mitä haluat antaa valmennettaville?

Haluan tarjota oivalluksia siitä millä juurakot ja kivikot tasoittuu.

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?

Trail dog. Ei selityksiä.

Kiitos Mikko! Nähdään Jämsän ja Himoksen poluilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *