XC Party on nyt käynnissä – Liity mukaan kemuihin!

XC Partyt ovat maastourheilun juhlaa!

XC Masterit ovat oman lajinsa mestareita, inspiroivia vaikuttajia tai valmentajia. XC Partyjen osanottajat ovat XC Heroes, jotka ovat haasteita kaihtamattomia arjen ja maastourheilun sankareita. Sinnikkyydellään he valloittavat niin hiihtoladut, kukkulat kuin mutaiset polutkin. Sankarit voittavat itsensä yhä uudelleen XC Mastereiden opastuksella ja tuella.  Edusta XC Partya kisoissa ja tapahtumissa, kun haluat liikkua rennosti kemuilufiiliksellä!

Ruksi kalenteriin alla olevat tapahtumat!

Tulevia kemuja

Unelmien liikuntapäivä polkujuoksun parissa 10.5.2019

Unelmien liikuntapäivä Oulussa Hiirosen liikuntapuistossa XC Masteri Maija Oravamäen vetämänä! Kokoonnutaan klo 18 Hiirosen frisbeegolfkentän luona ulkokuntosalilla, josta suuntaamme Hiirosen poluille reiluksi tunniksi polkujuoksun pariin!

Rokua TrailRun Weekend 25.-26.5.2019

Viilaa polkujuoksutekniikkasi kuntoon, lisää vauhtia ja nauti kevyemmästä juoksusta Rokuan ainutlaatuisessa maastossa Maija Oravamäen johdolla! Tapahtumatiedot Facebookissa.

ILMOITTAUDU NYT!

XC Party syyskemut Pikku-Syötteellä 20.-22.9.2019

Lähde mukaan viettämään liikunnallista viikonloppua Pikku-Syötteelle XC Partyn järjestämiin kemuihin! Lajeina polkujuoksu ja MTB. Lisätietoa tulossa toukokuun aikana.

XC Party ski camp @Pikku-Syöte 6.-8.12.2019

Tervetuloa Pikku-Syötteelle hiihtoleirille! Leirillä tehdään yhteislenkkejä ja hiihtotekniikkaharjoitteita mukavassa porukassa.

Valmentajia on mukana neljä: Jani ja Maija Oravamäki, Riikka Tulppo sekä Kusti Kittilä. Tekniikkaharjoituksissa ja lenkillä löytyy kaikenlaisille hiihtäjille oma ryhmä, joten leirille voi tulla vaikkapa yhdessä koululaisten kanssa tai jos edellisestä hiihtoreissusta on pidempi aika.

Mukaan mahtuu max.50 hiihtäjää.

Tervetuloa XC Partyihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *