XC Partyssa tapahtuu: huiputuksia ja huippuja juttuja!

XC Partyn syyskuu alkoi varsinaisella uutistulvalla. XC Party Heroksi valikoitui Mira Pelo. Lisäksi saimme menestystä UTMB:lla sekä uusia mahtavia työkuvioita XC Party Masters -osastolla! Kaikista näistä saamme lukea lisää myöhemmin kokonaisten blogijuttujen muodossa. Tässä uutiset lyhyesti.

Maija urakoi raskaalla Ultra Trail du Mont Blancilla 13. sijalle

UTMB on yksi suurimmista ja arvostetuimmista vuori- ja ultrajuoksukisoista, jossa kilpaillaan monilla eri matkoilla. Vaativalle Maijan suorittamalle matkalle pitää olla tietty pistemäärä kerättynä aikaisemmista kisoista, joten tähän 170km taipaleelle starttaa vain polkujuoksun eliitti. Nousumetrejä tällä matkalla on  hurjat 10 000 metriä ja välillä juostaan 2500m korkeudessa, mikä tekee kilpailun äärimmäisen raskaaksi. Usein reitillä nähdään kaikki neljä vuodenaikaa. Nyt kisaa väritti myös helle.

Reitin vaativuudesta kertoo se, että  kisaan startanneesta 2543 kilpailijasta  vain 1556 selvitti tiensä maaliin. Maijan 13. sija ja ikäisissään omassa sarjassa 2. sija pistää Maijan kiistatta polkujuoksun eliittiin ja tekee hänestä yhden Suomen kovimmista naiskestävyysurheilijoista kautta aikain.

SporttiOravien tehokaksikko Jani ja Maija Oravamäki ovat todellisia XC Party Mastereiden Mastereita. Maijan urakka ei olisi onnistunut ilman kokenutta, osaavaa ja loppuun asti kannustanutta huoltojoukkoa. Mukana huoltotiimissä oli aviomies Jani, Teemu Takkula sekä Vesa Aurala. Polkujuoksun kuningattaren viitta kuuluu kuitenkin Maijalle. Suoritus UTMB:lla oli käsittämättömän upea! Kuva: Mikko Halonen Naturephoto

XC Party 2020 Hero on Mira Pelo Helsingistä

XC Party Hero on nyt valittu! Heroksi valikoitui noin kahdenkymmenen hakijan joukosta helsinkiläinen nelikymppinen Mira Pelo. Mira on 9kk:n ikäisen pienen pojan äiti, jonka elämäntilanne alkaa nyt sallia vähän tehokkaamman liikunnan. Mira toivoo Riikalta apua polkujuoksun opetteluun lajina sekä kestävyysharjoitteluun yleisesti.

Mira on ammatiltaan toimittaja ja valokuvaaja, mutta parhaillaan hän työskentelee kotiäitinä.

”Arki on välillä hektistä ja kuormittavaa, mutta parhaimmillaan liikunta antaa arkeen voimia ja jaksamista!”

XC Party Hero Mira on kisaillut aiemmin maastopyörätapahtumissa, mutta nyt häntä kiinnostaa polkujuoksu. Katse on suunnattu NUTS Karhunkierrokselle 2020. Kuva: Tero Kyllönen

Juhani Ikonen siirtyy XC Partyyn

Pitkään maastopyöräilyä harrastanut ja lajin parissa puuhannut Juhani siirtyi tänään XC Partyyn. Juhani on tehnyt töitä aiemmin Rokua konsernissa. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja vetänyt erilaisia MTB -ja liikunta-aktiviteetteja.

Sympaattinen, tiimihenkinen ja urheiluun rennosti kemufiiliksellä suhtautuva Juhani työskentelee parhaillaan Syötteellä Kide Hotellilla ja hiihtokeskus Iso-Syötteellä myyntipäällikkönä. Tuskin tarvitsemme kristallipalloa nähdäksemme, että ensi vuonna kemuilemme paljon Syötteen maastoissa!

Juhani tulee jakamaan MTB fiiliksiä Syötteeltä XC Partyn somessa ja hän esittäytyy omalla blogijutulla hieman myöhemmin.

Positiivinen ja kemufiiliksellä liikkuva fyssari, Juhani on oiva lisä XC Partyyn! Kuvassa Juhani on Ylläksellä lähdössä alamäkiajoon.

XC Party Master Anu on nyt uusi Palaudutehokkaasti.fi toimitusjohtaja

Hyvinvointimittauksia tekevä ja työntekijöiden palautumista edistävä Palaudutehokkaasti.fi, valitsi toimitusjohtajakseen XC Party Master Anun! Aikaisempi toimitusjohtaja Jari Siirtola siirtyi Agnico Eaglen palvelukseen.

Nykyinen Anun rooli kokoaa yhteen Anun aiemman työelämäkokemuksen.  Nyt Anu voi lisätä kuntoilijoiden hyvinvointia entistäkin tehokkaammin sekä XC Partyn valmentajana että Palaudutehokkaasti.fi toimitusjohtajana.

Tämähän tarkoittaa entistäkin kattavampia palveluja myös XC Partylle! Toivotamme Anulle paljon onnea uuteen tehtävään!

Palaudutehokkaasti.fi tarjoaa palvelun, jolla lisätään yritysten tuottavuutta parantamalla henkilöstön työkuntoa ja hyvinvointia.  Mittausvälineenä Palaudutehokkaasti.fi käyttää Firstbeatin Hyvinvointianalyysia ja Oura -sormusta.

Pitkään yrittäjänä toiminut Anu sai vastaan tarjouksen, jolle ei voinut sanoa ei; toimitusjohtajan työ Palaudutehokkaasti.fi -firmassa. Kuva: Lasse Seppänen

Valokuvaajamme Mikko Halonen täyttää 50 vuotta! Paljon onnea!

Pikku-Syötteen leirillä pääset nauttimaan huipputreeneistä hyvällä porukalla, upeassa luonnossa – muutama paikka enää jäljellä!

Lähde mukaan syyskuun lopulla nauttimaan tunturifiiliksestä Syötteen leirillemme! Leirillä on ohjelmassa sopivan rankkaa sauvarinnettä, polkujuoksualenkkejä ja vaihtoehtona myös maastopyöräilyä Jani Oravamäen johdolla.

Lauantaina illalla on kehonhuoltoa sekä inspiroiva luento Maijan UTMB koettelemuksista. Voit myös kysellä vinkkejä ja keskustella luennon jälkeen omasta harjoittelusta. Nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus ja kysyä vinkit talven harjoitteluun!

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Liikuntaleikkikoulussa on tilaa vielä kahdelle

Hauskat ryhmätreenit ovat eri puolilla Oulua ja Kempeleessä tiistaisin klo 18-20.00 aina 10.12. saakka innostavien valmentajien johdolla. Syyslukukausimaksu 95€

Ilmoittaudu mukaan: paivi.lohikoski@directora.fi

Yhteistyössä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *