XC Party Masters

XC Party Masters

XC Masterit ovat oman lajinsa mestareita, inspiroivia vaikuttajia, valmentajia tai XC -tapahtumajärjestäjiä.

XC Party Grand Master

Yliopistoissa on proffat, meillä on Maija Oravamäki. Lue Maijan esittely alta.

”Koko XC-tiimi puhaltaa yhteen hiileen: Onnistumme yhdessä!”

Maija Oravamäki
XC Party Grand Master, Oulu

Grand Master Maija on arvostetuissa kansainvälisissä kovissa kestävyysurheilukisoissa marinoitu kestävyysurheilun konkari. Maija on koulutettu ja kannustava valmentaja ja liikuntalahjakkuus, joka on voittanut useita Suomen mestaruuksia mm.maastojuoksusta, kympiltä ja maratoneilta sekä hiihdossa eri matkoilla. Hän on edustanut Suomea arvokisoissa EM- ja MM-kisoissa ja kiertänyt maailmaa seikkailu- ja urheilutapahtumissa. Viime vuosina hän on keskittynyt vuorijuoksuun, jossa on menestynyt erinomaisesti myös kansainvälisesti. Grand Masterin tittelin hän sai legendaarisen UTMB vuorijuoksukisan ansiosta. UTMB:llä juostiin 171km Mont Blancin ympäri ja matka sisälsi 10 000 nousumetriä.

@maijaoravamaki

Jani Oravamäki
XC Party Master, Oulu

Jani on tiimin kestävyys-, maastohiihto- ja työhyvinvointivalmentaja lähes neljänkymmenen vuoden kokemuksella kestävyysurheilusta. Valmennuksesta Janilla on parinkymmenen vuoden kokemus. Hän on kuntohoitaja koulutukseltaan ja tehnyt töitä pitkään hyvinvointi- ja terveysalalla. Jani valmentaa sekä ryhmissä että yksilövalmennuksena, luennoi ja järjestää leirejä.

@janioravamaki

Susanna Ylinen
XC Party Master, Jyväskylä

Susanna on lämmin, leijonan sydämellä varustettu liideri, karpaasitar ja kannustava ammattivalmentaja, joka työskentelee liikunnanopettajana. Susanna on myös Salomon Racing teamin polkujuoksija sekä rautainen MTB -kuski, hiihtäjä ja uimari. Susanna valmentaa verkkovalmennuksissa ja hänet nähdään koutsina myös leireillä. Hän on mm. kesän 2019 Buff Trail Tour voittaja ja Tahko MTB 120km voittaja.

@yesusanna

Anu Junnila
XC Party Master, Kempele

Anu on koulutettu monipuolinen liikunta- ja terveysalan ammattilainen. Valmentajakokemusta löytyy n. 15 vuoden ajalta. Anu valmentaa niin aloittelijoita, kuntoilijoita kuin kilpatasollakin urheileviakin. Omaa kilpailutaustaa ja menestystä on monista eri kestävyyslajeista. Hän on 2xIronman ja Suomen mestaruuksia on useita mm.ampumahiihdosta ja hiihdosta. Anu valmentaa leireillä, verkossa ja järjestää virkistyspäiviä minkä tahansa xc -lajin merkeissä. Uinti, MTB, hiihto, polkujuoksu, triathlon, seikkailu-urheilu, kaikki käyvät!

@anujunnila

Kati Vehmas
XC Party Master, Rovaniemi

Kati on intohimoinen, kokenut kansainvälisen tason seikkailu-urheilija, joka haluaa innostaa lisää harrastajia seikkailu-urheilun pariin. XC Partyssa Kati vetää Suomessa ollessaan lenkkejä Rovaniemellä, pitää verkkoluentoja ja on mukana kesän 2021 Suomen ensimmäisen seikkailu-urheilun verkkovalmennustiimin mentorina. Kati kirjoittaa myös Napapiirinseikkailija blogia, josta löydät arvokasta tietoa niin välineistä varusteista kuin harjoittelustakin. Ota Kati seurantaan!

@endurance.withkati

Ali Leivo
XC Party Master, Helsinki

Ali Leivo on aikuisiällä liikuntaan hurahtanut juoksun sekakäyttäjä ja puuha-apina polkujuoksuseura Samba Trail Running Clubissa sekä aikamoinen kyläluuta monissa kisatalkoissa kautta Suomen. Kisailua tulee nykyään aika vähän, mutta fiilikseen pääsee hyvin myös jeesijoukoissa, etenkin reittitiimeissä. XC Partyssa Alia voidaan nähdä leireillä ja Pääkaupunkiseudulla kimppalenkeillä.

@ali.leivo

Riikka Tulppo
XC Party Master, Oulu

Riikka on personal trainer ja valmentaja, joka on harrastanut kestävyysurheilua lapsesta saakka. Liikunta ja liikuttaminen ovat hänelle sydämen asioita. Niinpä työtkin ovat aina liittyneet liikuntaan – liikunnanopettajana, liikunnanohjaajana sekä valmentajana. Riikka järjestää polkujuoksuleirejä, -kursseja ja tarjoaa hyvinvointipalveluja. Riikka on myös loistava jooga-ohjaaja ja vetää joogatunnin vaikka metsässä.

@riikka.tulppo

Sanna Kullberg
XC Party Master, Helsinki

Sanna on kokenut kestävyysjuoksija ja positiivisen energian pommi. Maratonilta hänellä on SM-kultaa, hopeaa ja pronssia sekä mitaleita on myös muilta matkoilta. Sannan ja Alin lenkeille pääsee XC Party klubissa ja toivottavasti saadaan Sannasta meille kirittäjä myös ensi talven hiihtotapahtumiin. Sannalla nimittäin on kovia tuloksia myös pertsalla Tervahiihdon kuningasmatkoilta.

@kullbergsanna

Lieven de Rycke
XC Party Master, Rovaniemi

Unelma siitä, että juoksupolut lähtisivät kotiovelta, toi Lievenin Suomeen lähes 20 vuotta sitten. Tästä lähtien Lieven on elänyt unelmaansa, nauttinut poluista juosten ja ajaen. Nuoruudessa Belgiassa Lieven oli usean kestävyysurheilulajin aktiiviharrastaja, vahvalla yleisurheilutaustalla (800 metrin juoksu ja maastojuoksu).
Lisäksi harrastuksiin kuului ja kuuluu maastopyöräily, maantiepyöräily, uinti ja koskimelonta. Lievenin lempicocktailiin xc -kemuissa laitetaan sopiva sekoitus luontoa, endorfiineja ja hitusen adrenaliinia.

@lieven76

Keijo Vehkakoski
XC Party Master, Jämsä

Keijo on 50-vuotias Jämsän Ilveksen kilpakuntoilija ja matkailualan opettaja. Keijon intohimoihin kuuluvat kaikki Outdoors -lajit. Hän kouluttaa luontomatkailun ammattilaisia toimimaan monialaisissa tiimeissä ja tuotteistaa uusia ulkona liikkumisen muotoja. Työnsä ja harrastustensa kautta Keijo on tuottanut niin pyöräily-, hiihto-, polkujuoksu- kuin vaellustapahtumiakin sekä toiminut ohjaajana näissä lajeissa. Keke vetää XC Partyssa MTB -kouluja ja sparraa verkossa.

XC-partyssä Keijo innostaa uusia MTB -kuskeja rohkeasti baanalle ja osallistumaan ”pilke silmäkulmassa” erilaisiin maastopyöräkemuihin Keski-Suomessa ja muuallakin.

@vehkakei

Arto Tikkala
XC Party Master, Seinäjoki

Arto on MTB -valmennustiimin tuorein vahvistus. Hän tarjoaa osaamistaan ja kilpailijakokemustaan verkkovalmennuksissa ja leireillä. Sympaattinen ja tiimihenkinen Arto on opiskellut valmennusta, ja hän vetää yhteislenkkejä verkkovalmennuksissa sekä Seinäjoella että Oulussa ja sparraa verkkovalmennustiimeissä suljetussa ryhmässä. Arto viihtyy myös suksilla ja kokee, että liikunnanilo on kantava voima, olitpa sitten aloittelija tai kokenut kisakuski. Arton kanssa pääset treenaamaan Piispalaan Wappukemuhin 1.-3.5.2020!

@artotikkala

Joni Seppä
XC Party Master, Rovaniemi

Kilpahiihtäjätaustainen, nykyinen polkujuoksija, Joni vetää yhteistreenejä Rovaniemellä. Jonin vetämillä lenkeillä keskitytään joka kerta kyseisen harjoituksen sisältöön ja sen huolelliseen toteuttamiseen. Tämän myötä jokainen voi kokea sen oman pienen hetkensä urheilijana, ja karistaa samalla arkiset asiat hetkeksi hartioiltaan. Alku- ja loppuverryttelyiden aikana on sitten hyvä huolehtia tunnelman keveydestä ja ottaa kaikki irti sosiaalisesta tapahtumasta samanhenkisten ihmisten kanssa.

@joni.seppa

Irina Nousiainen
XC Party Master, Rovaniemi

Irina on kilpakuntoileva polkujuoksija ja hiihtäjä, lähtöisin Hämeestä, Lopelta. Sympaattinen Irina on XC Partyssa kimppalenkkien vetäjä ja hän työskentelee Rovaniemellä hieronta-alan yrittäjänä. Irinalle kestävyysliikunta on elämäntapa ja tapa saada energiaa arkeen. Kestävyysliikunnalla pystyy nauttimaan luonnosta ja edistämään samalla omaa terveyttä.

@irinalinnea

Ida Meriläinen
XC Party Master, Jyväskylä

Suomen iloisin ja positiivisin 24-vuotias kilpahiihtäjä Ida, asuu Jyväskylässä, ja on osa XC Partyn viestintätiimiä. Kannattaa seurata Idan pirskahtelevan iloista Instaa. Liikunnanopettajaksi opiskeleva Ida pitää myös hiihtokouluja kaikille taaperoista vaareihin ja keksii taitavasti jumppaa keskelle arkea ja erilaisia somehaasteita, joilla saat buustia omaan liikkumiseen.

@idameril

Aija Söyrinki
XC Party Master, Vuokatti, Ii

Aija on Vuokatti Ski Teamin lahjakas ja pirskahtelevan positiivinen kilpahiihtäjä täynnä girl poweria! Aija kirjoittaa ravitsemusblogia ja levittää terveellisen ruokavalion sanomaa kestävyyslajien harrastajille. Kannattaa seurata Aijaa Instassa, hän on myös loistava tanssija!

@aija.kristiina

Jonne Seppänen
XC Party Master, Jyväskylä

Jonne edustaa XC Partya kesän polkukemuissa ja kirjoittaa kestävyysliikunta-aiheista blogia. Jonnen laji on ollut pitkään maastohiihto, mutta nykyisin lajikirjo on laajentunut ja Jonne vetää fiilispohjalta polkujuoksukisoissa ja tarvittaessa myös maastopyörällä.

@jseppanen

Satu Kähkönen
XC Party Master, Lappeenranta

Kilpailuhenkinen, sinnikäs ja määrätietoinen Satu on ultrajuoksija, joka tekee energiatekniikasta väitöskirjaa Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Sadulla on nuorten SE 6h, 100km ja 12h ultramatkoilta. Satu on melkoinen karpaasitar, joka on juossut ensimmäisen puolikkaansa 10 -vuotiaana ja hiihtänyt satasen 13-vuotiaana, mutta ennen kaikkea hän on topakka, lämmin ja positiivinen ihminen.

@satukahkonen

Kalle Lipiäinen
XC Party Master, Lappeenranta

Kalle on kestävyys- ja ultrajuoksija ja entinen 400m ja 800m kilpajuoksija. Tällä hetkellä Kalle inspiroituu eri matkoista, lyhyemmistä kisoista aina ultramatkoihin ja kilpaileminen tyttöystävänsä Satun kanssa on yhteinen intohimo. Matkalla kohti tekniikan tohtorintutkintoa on harjoittelu välillä vähemmän ja välillä enemmän projektiluonteista, mutta ehdottoman rentoa. Kalle toimii usein Satun huoltajana kisoissa ja työskentelee Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa teräsrakenteiden laboratoriossa.

@kalle_lipiainen

Juhani Ikonen
XC Party Master, Iso-Syöte

Positiivinen ja rennosti liikuntaan suhtautuva Juhani on myyntipäällikkö Iso-Syötteen Kide-hotellilla ja hiihtokeskuksessa. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja kokemusta on myös erilaisten MTB- ja Outdoors- aktiviteettien vetämisestä sekä verkkovalmennuksista. Juhanilla on kokemusta maastopyöräilystä ja alan tapahtumajärjestäjän roolista Rokualla, joten varmasti saamme osallistua mukaviin Juhanin järjestämiin kemuihin myös Syötteellä!

@juhaniikonen

Mikko Lepola
XC Party Master, Jämsä

Mikko on liikunnan sekakäyttäjä ja -ohjaaja Jämsästä. Pohjalla hänellä on vahva voimaharjoittelutausta, joka on sekoittunut sujuvasti kaikkeen muuhunkin tekemiseen. Ajotekniikkakouluissa Mikko on mestari kivien ja juurakoiden tasoittelijana. Hän on töissä prosessiteollisuudessa automaatioasiantuntijana ja työnsuunnittelijana. Hän on myös Himos EPIC MTB kisan moottori ja isäntä. Mottona toimii: kun tekee kaikkea sopivasti niin ei ole missään hyvä. 🙂

@mikkolepola

Antti Kuitto
XC Party Master, Espoo

Antti on kokenut kilpapyöräilijä, joka on teknisesti todellinen taituri. Antti pitää huippuja CX ja MTB -ajokouluja, joissa teknisen suorittamisen ohella tekeminen on aina hauskaa, ilmapiiri positiivinen, yrittämiseen ja ennen kaikkea myös epäonnistumiseen kannustava. Antti on hallitseva CX Suomen mestari ja mahdollisesti yksi aurinkoisimmista ihmisistä mitä on.

@xtranza

Mikko Halonen
Taiteilija, valokuvaaja

Mikko on ollut XC Partyn jäsenten kemukuvaaja jo usean vuoden ajan. Mikon kuvia on päätynyt Juoksija- ja Hiihtolehtiin, harrastelehtiin sekä blogeihin ja tietysti eri sometileille. Mikko on perhokalastusyhdistyksen kunniajäsen ja intohimoinen luontokuvaaja. Kannattaa tutustua Mikon luontokuviin Facebookissa ja Instassa.

Naturephotography – Mikko Halonen
@mikkohalonen_naturephoto

Päivi Lohikoski
XC Party Master, yhteisömanageri ja moottori

Päivi on viestinnän ja johtamisen valmentaja, e-learning spesialisti, virtuaalitiimien johtamisesta väitellyt tohtori ja yksi XC Partyn perustajista. Pirteä ja positiivinen Päivi on varsinainen ideanikkari ja visionääri, joka moottoroi XC Partyn toimintaa. Päivi harrastaa monipuolisesti luontoliikuntaa.

@paivilohikoski

XC Elmo
Kaveri

Olen XC Elmo ja kiipeän milloin vain tuntureille ja kukkuloille ruoka- ja herkkupalkalla, ihan niin kuin isäntäni ja emäntäni Jani ja Maija! 🙂