XC Party Masters

XC Party Masters

XC Masterit ovat oman lajinsa mestareita, inspiroivia vaikuttajia, valmentajia tai XC -tapahtumajärjestäjiä ja pienyrittäjiä. Suurin osa toimii XC Partyssa vapaaehtoistyötä tehden.

XC Party Grand Master

Yliopistoissa on proffat, meillä on Maija Oravamäki. Lue Maijan esittely alta.

”Koko XC-tiimi puhaltaa yhteen hiileen: Onnistumme yhdessä!”

Maija Oravamäki
XC Party Grand Master, Oulu

Grand Master Maija on kansainvälisissä kestävyysurheilukisoissa marinoitu urheilija ja koulutettu valmentaja. Maija on voittanut useita Suomen mestaruuksia mm.juoksussa ja hiihdossa eri matkoilla. Hän on edustanut Suomea arvokisoissa EM- ja MM-kisoissa ja kiertänyt maailmaa seikkailu- ja muissa urheilutapahtumissa. Grand Masterin tittelin hän sai meiltä legendaarisen UTMB -vuorijuoksukisan ja pitkän kokemuksensa ansiosta.

@maijaoravamaki

Jani Oravamäki
XC Party Master, Oulu

Jani on tiimin kestävyys- ja maastohiihtovalmentaja lähes parinkymmenen vuoden kokemuksella. Hän on kuntohoitaja koulutukseltaan ja tehnyt töitä pitkään hyvinvointi- ja terveysalalla. Jani valmentaa sekä ryhmissä että yksilövalmennuksena, luennoi ja järjestää leirejä.

@janioravamaki

Susanna Ylinen
XC Party Master, Jyväskylä

Susanna on lämmin, leijonan sydämellä varustettu liideri ja kannustava valmentaja, joka työskentelee liikunnanopettajana. Monipuolisesti liikkuva Susanna on myös Salomon Racing teamin polkujuoksija sekä rautainen MTB -kuski. Hän on mm. kesän 2019 Buff Trail Tour voittaja ja Tahko MTB 120km voittaja. Susanna valmentaa Trail Teamissa ja leireillä.

@yesusanna

Ida Meriläinen
XC Party Master, Jyväskylä

Suomen iloisin ja positiivisin kilpahiihtäjä Ida valmentaa Ski Teamissa. Liikunnanopettajaksi pian valmistuva Ida pitää myös hiihtokouluja kaikille taaperoista vaareihin ja keksii taitavasti jumppaa keskelle arkea ja erilaisia somehaasteita, joilla saat buustia omaan liikkumiseen.

@idameril

Joni Seppä
XC Party Master, Rovaniemi

Kilpahiihtäjätaustainen, polkujuoksun MM-kisoissakin juossut Joni valmentaa Ski Teamissa 2022 ja ohjaa treenejä Rovaniemellä. Jonin lenkeillä keskitytään joka kerta kyseisen harjoituksen tavoitteeseen, sisältöön ja sen huolelliseen toteuttamiseen. Näin jokainen valmennettava voi kokea sen oman pienen hetkensä urheilijana ja karistaa samalla arkiset asiat hetkeksi hartioiltaan. Alku- ja loppuverryttelyiden aikana huolehditaan tunnelman keveydestä ja otetaan kaikki irti sosiaalisesta tapahtumasta samanhenkisten ihmisten kanssa.

@joni.seppa

Emma Jyrkinen
XC Party Master, Jyväskylä

Liikuntatieteitä opiskeleva, hiihtävä juoksija, Emma on tiimin nuorin ja kasvamassa multisporttaavaksi Masteriksi. Hän vetää Trail Team ja klubitreenejä sekä K18 Liikuntaleikkikoulua Jyväskylässä. Emman huikea ”can do” -asenne, aloitekyky, pirteys ja lämmin sydän hurmaa jokaisen.

@jyrkinenemma

Riikka Jauhiainen
XC Party Master, Jyväskylä

Luontoliikuntaohjaajaksi pian valmistuva erityislasten koulunkäynninohjaaja Riikka haastaa kehoa ja mieltä pitkäkestoisilla seikkailu- ja MTB -suorituksilla. Riikka on melonnan ja kiipeilyn ohjaaja ja seikkailu-urheilusta on tullut suosikkilaji sen monipuolisuuden takia. Riikka järjestää Keski-Suomessa multisport -leirejä ja teemapäiviä sekä ohjaa K18 Liikuntaleikkikoulussa.

@luontoliikunta_uskallus

Topi Kiljunen
XC Party Master, Oulu

Suksilla ja maastopyörällä mielellään liikkuva Topi ohjaa Oulun K18 Liikuntaleikkikoulussa. Topi on LitM, SHOryn hiihdonohjaaja ja lisäksi hänellä on lumiturvakoulutusta ja ohjauskokemusta pyöräilystä ja hiihdosta.

@_topi_

Riikka Tulppo
XC Party Master, Oulu

Riikka on personal trainer ja valmentaja, joka on harrastanut kestävyysurheilua lapsesta saakka. Liikunta ja liikuttaminen ovat hänelle sydämen asioita. Niinpä työtkin ovat aina liittyneet liikuntaan – liikunnanopettajana, -ohjaajana sekä valmentajana. Riikka järjestää polkujuoksuleirejä, -kursseja ja tarjoaa hyvinvointipalveluja. Riikka on myös loistava jooga-ohjaaja ja vetää joogatunnin vaikka metsässä.

@riikka.tulppo

Satu Puolakka
XC Party Master, Salla

Liikunnanohjaajana Sallassa työskentelevä pirteä Satu on intohimoinen polkujuoksuaktiivi ja tykätty ohjaaja. Satu valmentaa Trail Team 2022 verkkovalmennusryhmässä. Satun voi tavata instassa @s.sinikka, facebookissa ja stravassa sekä XC Partyn klubilenkeillä ja leireillä.

@s.sinikka

Kati Vehmas
XC Party Master, Ylläs

Kati on intohimoinen, kokenut kansainvälisen tason seikkailu-urheilija, joka haluaa innostaa lisää harrastajia seikkailu-urheilun pariin. XC Partyssa Kati vetää Suomessa ollessaan lenkkejä Rovaniemellä, pitää verkkoluentoja ja on mukana kesän 2021 Trail Team verkkovalmennustiimin mentorina. Kati kirjoittaa myös Napapiirinseikkailija blogia, josta löydät arvokasta tietoa niin välineistä varusteista kuin harjoittelustakin.

@endurance.withkati

Sanna Kullberg
XC Party Master, Helsinki

Sanna on kokenut kestävyysjuoksija ja positiivisen energian pommi. Maratonilta hänellä on SM-kultaa, hopeaa ja pronssia sekä mitaleita on myös muilta matkoilta. Sannan ja Alin lenkeille pääsee XC Party klubissa ja toivottavasti saadaan Sannasta meille kirittäjä myös ensi talven hiihtotapahtumiin. Sannalla nimittäin on kovia tuloksia myös pertsalla Tervahiihdon kuningasmatkoilta.

@kullbergsanna

Keijo Vehkakoski
XC Party Master, Jämsä

Keijo on 50-vuotias Jämsän Ilveksen kilpakuntoilija ja matkailualan opettaja. Keijon intohimoihin kuuluvat kaikki Outdoors -lajit. Työnsä ja harrastustensa kautta Keijo on tuottanut niin pyöräily-, hiihto-, polkujuoksu- kuin vaellustapahtumiakin sekä toiminut ohjaajana näissä kaikissa. Keke vetää XC Partyssa MTB -kouluja ja klubiluentoja.

@vehkakei

Irina Nousiainen
XC Party Master, Rovaniemi

Irina on kilpakuntoileva polkujuoksija ja hiihtäjä, joka vetää XC Partyssa klubilenkkejä. Hän työskentelee Rovaniemellä hieronta-alan yrittäjänä. Irinalle kestävyysliikunta on elämäntapa ja tapa saada energiaa arkeen. Kestävyysliikunnalla pystyy nauttimaan luonnosta ja edistämään samalla omaa terveyttä.

@irinalinnea

Ali Leivo
XC Party Master, Helsinki

Ali Leivo on aikuisiällä liikuntaan hurahtanut juoksun sekakäyttäjä ja puuha-apina polkujuoksuseura Samba Trail Running Clubissa sekä aikamoinen kyläluuta monissa kisatalkoissa kautta Suomen. Kisailua tulee nykyään aika vähän, mutta fiilikseen pääsee hyvin myös jeesijoukoissa, etenkin reittitiimeissä. XC Partyssa Alia voidaan nähdä leireillä ja Pääkaupunkiseudulla klubilenkeillä.

@ali.leivo

Arto Tikkala
XC Party Master, Laihia

Arto tarjoaa osaamistaan ja kokemustaan MTB -lähitreeneissä Seinäjoella ja Vaasassa sekä leireillä. Sympaattinen ja tiimihenkinen Arto viihtyy myös suksilla ja kokee, että liikunnanilo on kantava voima, olitpa sitten aloittelija tai kokenut kisakuski.

@artotikkala

Aija Söyrinki
XC Party Master, Ii

Aija on Vuokatti Ski Teamin lahjakas ja pirskahtelevan positiivinen, mutta määrätietoinen kilpahiihtäjä. Kannattaa seurata Aijaa Instassa, hän on myös loistava tanssija!

@aija.kristiina

Satu Lipiäinen
XC Party Master, Lappeenranta

Kilpailuhenkinen, sinnikäs ja määrätietoinen Satu on ultrajuoksija, joka tekee energiatekniikasta väitöskirjaa Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Satulla on pohjoismaiden ja Suomen ennätys 12h ultrajuoksusta 15.11.2020 Joensuu Night Runista. Satu pitää verkkoluentoja klubilla ja vetää klubilenkkejä.

@satukahkonen

Anu Junnila
XC Party Master, Kokkola

Anu on koulutettu monipuolinen liikunta- ja terveysalan ammattilainen, jolta löytyy kokemusta n. 15 vuoden ajalta. Anu valmentaa niin aloittelijoita, kuntoilijoita kuin kilpatasolla urheileviakin. Anu valmentaa leireillä, Ski Teamissa ja järjestää virkistyspäiviä minkä tahansa xc -lajin merkeissä. Uinti, MTB, hiihto, polkujuoksu, triathlon, seikkailu-urheilu, kaikki käyvät!

@anujunnila

Markus Isola
XC Party Master, Rovaniemi

Kilpahiihdosta ja polkujuoksusta nauttiva Markus Isola on fysioterapeutti ja aloittamassa Rovaniemellä klubilenkkien vetäjänä.

Mikko Halonen
Taiteilija, valokuvaaja

Mikko on ollut XC Partyn jäsenten kemukuvaaja jo usean vuoden ajan. Mikon kuvia on päätynyt Juoksija- ja Hiihtolehtiin, harrastelehtiin sekä blogeihin ja tietysti eri sometileille. Mikko on perhokalastusyhdistyksen kunniajäsen ja intohimoinen luontokuvaaja. Kannattaa tutustua Mikon luontokuviin Facebookissa ja Instassa.

Naturephotography – Mikko Halonen
@mikkohalonen_naturephoto

Päivi Lohikoski
XC Party Master, yhteisömanageri ja moottori

Päivi on viestinnän ja johtamisen valmentaja, e-learning spesialisti, virtuaalitiimien johtamisesta väitellyt tohtori ja yksi XC Partyn perustajista. Pirteä ja positiivinen Päivi on varsinainen ideanikkari ja visionääri, joka moottoroi XC Partyn toimintaa. Päivin intohimo on maastopyöräily ja hiihto.

@paivilohikoski

Sporttikummit

Sporttikummit vetävä treenejä Mastereiden apuna ja ovat mukana esim. Nosht Coopereissa ja leireillä apukäsinä.

Tiia Rantala, Oulu

Lieven De Rycke, Rovaniemi

Kalle Lipiäinen, Lappeenranta

Johanna Alppi, Rovaniemi

Mikko Lepola, Jämsä

Juhani Ikonen, Iso-Syöte

Jonne Seppänen, Jyväskylä

Antti Kuitto, Espoo

  • Klassikkomme uusilla mausteilla: elämäsi hiihtokauden avaus!