Yhteystiedot

Yhteistyö, palvelut, kehittäminen

XC Party Master: Päivi Lohikoski, Directora Oy +358445725584 paivi.lohikoski@directora.fi

Valmennus, leirit

SporttiOravat: Janin ja Maijan Tmi SporttiOravat tarjoaa valmennuspalveluja, suksien huoltoa ja voitelua sekä luentoja. SporttiOravat järjestää myös hiihtokouluja, tyhy-päiviä ja leirejä yhdessä muiden XC Party Mastereiden kanssa. SporttiOravat Facebookissa

Jani: jani.oravamaki@gmail.com, +358405868054 Maija: sporttioravat@gmail.com

Riikka: riikka.tulppo@hotmail.com, +358400831667

Tietosuojaseloste

Me XC Partyssa toimimme aina eettisesti, luottamuksellisesti ja pidämme hyvää huolta kaikesta tiedosta, mitä asiakkaistamme keräämme tai saamme.

Käyttääkseen XC Partyn palveluita asiakkaan on hyväksyttävä tietosuojaselosteemme mukaiset tiedonkeruun sekä -käsittelyn keinot. Tämä hyväksyminen varmistetaan ja kirjataan palvelusopimukseen tilauksen yhteydessä, tai muun vastaavaa tiedonkeruuta vaativan toimenpiteen yhteydessä.

Yksinkertaistettuna XC Party tallentaa ja säilyttää kahdenlaista tietoa: verkkopalveluiden käytöstä havaittavaa (Google Analytics) ja käyttäjien itsensä antamaa tietoa.

Käytämme tietoja seuraavasti

  1. Asiakkaan onnistumisen varmistamiseksi
  2. Laadukkaan palvelun toimittamiseen ja kehitystyöhön

Rekisterinpitäjä

Directora Oy
Isterintie 40
90230 Oulu

Tarvittaessa voit kysyä lisää tietojen käsittelystä ja tietosuojasta paivi.lohikoski@directora.fi

XC Partyn keräämää ja säilyttämää tietoa ovat

  1. Käyttäjän itsensä antamat tiedot kuten yhteystiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite
  2. Maksutiedot, kuten laskutustiedot
  3. Asiakkaan erillisellä suostumuksella annetut personoivat tiedot, kuten asiakaskyselyvastaukset ja tutkimuslomakkeilla kerätyt tiedot.

Tietojemme lähde on asiakas itse. XC Partyn käyttämiin järjestelmiin ja tietoihin tällä hetkellä on pääsy vain Directoran toimitusjohtajalla Päivi Lohikoskella, joka tuntee tietoturvan ja käyttää tietoja asianmukaisesti ja luotettavasti.

Käytämme vain luotettuja yhteistyökumppaneita, joiden kanssa teemme tarvittaessa salassapitosopimukset. Sopimuksissa on otettu huomioon lainsäädännön sekä EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Directoran asiakastiedot sijaitsevat kryptatuissa tietojärjestelmissä, joihin pääsy on rajoitettu. Directoran järjestelmien, ja prosessien tietoturva on korkealla tasolla ja suojattu tietomurtoja vastaan.

Tietojen hallinnasta vastaa Directora Oy, jonka tietosuojavastaava on Päivi Lohikoski.