Ystäviä ja multisporttia

Tervetuloa ystävänpäivänviikonloppuun läheisten kanssa tai yksin, rakkaimpien outdoors -lajien pariin pe 14.- su 16.2.2020 Syötteen tykkylumimaisemiin! Leirillä on täyshoito ja inspiroivaa ohjelmaa koko viikonlopun. Valmentajina leirillä ovat alansa huiput: kannustavat ja innostavat SporttiOravat Maija Oravamäki Riikka Tulppo ja MTB -kuskit Lieven De Rycke ja Arto Tikkala!

LAJIT

MTB, polkujuoksu ja hiihto (p/v). Voit valita leirillä harjoitukset fiiliksen mukaan eri lajeista, tai keskittyä vain yhteen lajiin.

KENELLE?

Leiri on tarkoitettu edistyneille kestävyysliikunnan harrastajille ja kilpakuntoilijoille. Et tarvitse huippukuntoa osallistuaksesi leirille, mutta leiristä tulee mukava kokemus, jos olet tottunut tekemään useiden tuntien mittaisia lenkkejä ja liikkumaan myös kylmässä. Leirimme ovat aina yhteisöllisiä ja innostavia kokemuksia, joissa myös oppii uutta sekä lajista että ihmisistä!

OHJELMA JA ILMOITTAUTUMINEN

Perjantai

18. 00 aloitusinfo

19.00 illan lenkit eri lajeissa: hiihdossa perinteisen tekniikka

Lauantai

8.00 aamupala

9.30 aamulenkit eri lajeissa: hiihdossa vapaan tekniikka

12.30 lounas

lepoa

15.00 iltapäivän treenit eri lajeissa: vk-treeni hiihdossa, tyyli vapaa.

18.30 päivällinen

19.15 Lievenin ilta: ”Miten minusta tuli urheilija?”

Riikan rentouttavaa joogaa

21.00 iltapala

Sunnuntai

8.00 aamiainen

9.00 aamun pk -pitkikset eri lajeissa, hiihdossa tyyli on vapaa

13.00 lounas ja yhteiset päätösseremoniat

Hyvää kotimatkaa!

Ilmoittaudu leirille täällä!

Miten minusta tuli urheilija? Miten belgialainen pieni poika löysi urheilun maailman, mistä löytyi kipinä itsensä kehittämiseen urheilussa? Ja miten tie lopulta vei Suomeen ja perheenisäksi Rovaniemelle? Mihin perustuu Lievenin rautainen fysiikka ja mieli? Mm. tällaisia asioita kuulemme lauantai-illan luennolla, jossa on varattu myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle.
Riikka-koutsin polkujuoksulenkeillä on hauskaa ja kannustava fiilis läpi lenkin! Tykkylumipuiden seassa hölkkääminen on unohtumaton kokemus!
Maijan osaavassa, positiivisessa ja kannustavassa hiihtovalmennuksessa opit taloudellisempaa hiihtotekniikkaa ja pääset myös tekemään mukavia yhteislenkkejä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa. Kovilla pakkasilla pidämme harjoitukset lyhyempinä.