Ystäviä ja multisporttia

Tervetuloa viettämään sporttista ystävänpäiväviikonloppua läheisten kanssa tai yksin, rakkaimpien outdoors -lajien pariin pe 14.- su 16.2.2020 Syötteen lumisiin maisemiin!

Leirillä on täyshoito ja inspiroivaa ohjelmaa koko viikonlopun. Valmentajina leirillä ovat alansa huiput: kannustavat ja innostavat SporttiOravat Maija Oravamäki (hiihto) Riikka Tulppo (polkujuoksu) ja MTB -koutsit Lieven De Rycke ja Arto Tikkala!

Voit ilmoittautua mukaan niin kauan kuin paikkoja riittää.

Haluatko tulla tunturiin perheen kanssa? Kysy tarjous Päiviltä: paivi.lohikoski@directora.fi

LAJIT

MTB, polkujuoksu ja hiihto (p/v). Voit valita leirillä harjoitukset fiiliksen mukaan eri lajeista, tai keskittyä vain yhteen lajiin. Kovalla pakkasella emme pyöräile, vaan teemme jalka-, lumikenkä- tai hiihtolenkkejä.

KENELLE?

Leiri on tarkoitettu kestävyysliikunnan harrastajille ja aktiiveille. Et tarvitse huippukuntoa osallistuaksesi leirille. Leirimme ovat aina yhteisöllisiä ja innostavia kokemuksia, joissa myös oppii uutta sekä lajista että ihmisistä. Liikutaan rennosti kemufiiliksellä!

Jos haluat osallistua koko perheellä siten, että vain osa perheestä osallistuu leirille, kysy tarjous Päiviltä: paivi.lohikoski@directora.fi

OHJELMA JA ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu leirille täällä!

Perjantai

18. 00 aloitusinfo

19.00 illan lenkit eri lajeissa: hiihdossa perinteisen tekniikka

20.30 iltapala

Lauantai

7.30 aamupala

9.30 aamulenkit eri lajeissa: hiihdossa vapaan tekniikka

12.30 lounas

lepoa

15.00 iltapäivän treenit eri lajeissa: hiihdossa vauhtikestävyysharjoitus, p/v.

18.30 päivällinen

19.15 Lievenin ilta: ”Miten minusta tuli urheilija?” Mukava keskusteluhetki ja tarinointia urheilijan taustoista ja elämästä.

Riikan rentouttavaa joogaa

21.00 iltapala

Sunnuntai

7.30 aamiainen

9.00 aamun pk -pitkikset eri lajeissa, hiihdossa tyyli on vapaa

13.00 lounas ja yhteiset päätösseremoniat

Hyvää kotimatkaa!

Kokemuksia aiemmilta leireiltä

Hyvää leirissä oli:

 • Hyvässä porukassa tekeminen ja sopivan kokoiset ryhmäkoot, jotta sai myös henkilökohtaista palautetta.
 • Yhdessä tekeminen
 • Hyvät valmentajat sekä mukavaa samanhenkistä porukkaa, mahtava paikka ja hyvää ruokaa.
 • Seura ja maisemat
 • Tekniikkatreenit, mukavat ihmiset, leiriolosuhteet
 • Huikea Masters-porukka joka kyllä varmasti inspiroi! Mielestäni onnistunut kokonaisuus, vaikea nostaa yhtä tiettyä asiaa parhaaksi. Leiri porukkaki oli sopivan kokoinen, ehti jutella ja tutustua muihin. Ja treeneissä ohjaaja ehti keskittyä myös yksilöihin ja sai henk.koht ohjeita. Oli myös kiva päästä testaan Salomonin suksia.
 • Sympaattiset coachit, joista välittyi monella tapaa se, että he olivat aidosti ja sydämellä mukana opettamassa meitä. Hienoa oli myös se, että leirillä oli hyvä tsemppi- ja yhteishenki huolimatta leiriläisten erilaisista urheilutaustoista.
 • Kokonaisuus, lumiset tykkylumimaiset, perinteisen tekniikkatunnit, laturetki Ahmatuvalle, ruokailut sisältäen iltapalan, valmentajat ja osallistujat, raitis ulkoilma, kehonhuoltotunti, punttisali ja sauna sekä koko leiri kokonaisuutena;)
 • Kaikki 🙂 Tietenkin parasta oli se, että pääsin sisälle perinteiseen hiihtoon ja sytyin taas liekkeihin. Olen varma siitä, että olen päässyt taas arjen kurjuuksien yläpuolella ja voin alkaa treenaan terveemmin.  Kiitos kaikille ihan älyttömästi! ”Kohti ääretöntä ja sen yli!” 🙂
 • Innostavat masterit, hyvä henki, onnistuneet puitteet. Ohjelmaa oli juuri sopivan verran ja jokaisen taso otettiin kivasti huomioon.
 • Hiihto! Tekniikkatreenit. Hyvä ryhmähenki ja hyvät puitteet. Tosi hauskaa, että samaan paikkaan kerääntyy niin saman oloista porukkaa joiden kanssa tuli hyvin juttuun.
 • Asiantunteva ja analyyttinen ohjaus huumorilla höystettynä. Leikkien vakavasti treenaaminen on hauskaa. Aikataulu oli sopivan väljä myös meille, jotka majoituimme hotellin ulkopuolella.
 • Positiivinen ja innostava henki! Erilaiset persoonat niin valmentajissa kuin leiriläisissäkin oli just parasta. Valmennusryhmien jako eri tasoihin tuntui toimivalta ja ryhmistä muodostui sopivan kokoisia. Itsestäni tuntui mahtavalta saada valmennusta ja vinkkejä kaikilta valmentajilta, eikä vain yhdeltä. Leiri oli ihanan haastava ja sopivan rankka!
 • Koko setti oli ajatuksella koottu! Plussaa oli myös se, että pystyi soveltamaan harjoituksia omille tavoitteilleen sopivaksi.
 • Oppi uutta, hiihtotekniikkaan tuli käyttöön keskivartalon lihakset. Yhteisöllinen ja kannustava ilmapiiri. Hyvä viikonloppu kokonaisuudessaan!
 • Lumi ja hiihtäminen sekä kivat tyypit!
 • Parasta leirissä oli hiihto, erityisesti tekniikkatreenit. Osaavat ja iloiset valmentajat, mukavat leiriläiset, maisemat ja ruoka.

Riikka-koutsin polkujuoksulenkeillä on hauskaa ja kannustava fiilis läpi lenkin! Tykkylumipuiden seassa hölkkääminen on unohtumaton kokemus!
Miten minusta tuli urheilija? Miten belgialainen pieni poika löysi urheilun maailman, mistä löytyi kipinä itsensä kehittämiseen urheilussa? Ja miten tie lopulta vei Suomeen ja perheenisäksi Rovaniemelle? Mihin perustuu Lievenin rautainen fysiikka ja mieli? Mm. tällaisia asioita kuulemme lauantai-illan luennolla, jossa on varattu myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Kuvassa Arto vasemmalla ja Lieven oikealla.
Maijan osaavassa, positiivisessa ja kannustavassa hiihtovalmennuksessa opit taloudellisempaa hiihtotekniikkaa ja pääset myös tekemään mukavia yhteislenkkejä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa. Kovilla pakkasilla pidämme harjoitukset lyhyempinä. Leirin peruutusmaksu 50€, jos peruminen tapahtuu 10.2.2020 jälkeen ilman lääkärintodistusta.